Motivul pentru care Kate Upton nu deține un cântar

Deși frumoasa actriță/fotomodel are nenumărate coperte de reviste, apariții în filme și prezentări de modă, uneori ea se simte nesigură de felul în care arată. Ca majoritatea femeilor, de altfel.

,Încă nu mă simt încrezătoare atunci când port un costum de baie”,  a declarat Upton într-un interviu. ,,Nu mă simt mereu frumoasă, toți avem momentele noastre când nu ne simțim bine, mai ales atunci când vine vorba de costumul de baie.”

Kate spune că atunci când și-a început cariera de model s-a confruntat cu o examinare constantă asupra corpului ei. ,,Mereu mi s-a insinuat că ar trebui să mai slăbesc. Dar niciodată nu am avut un cântar. Nu vreau să mă încadrez într-un număr. Ori de câte ori sunt fericită, încerc să mențin acest sentiment, nu am nevoie de un număr ca să mă simt bine în pielea mea.”

Upton este logodită cu Justin Verlander, un jucător profesionist de baseball, iar cei doi se pregătesc să facă pasul cel mare în curând. Însă ea spune că nu va ține nici o dietă pentru a arăta mai bine în ziua nunții.

Frumoasa actriță este dovada că și cei mai apreciați oameni nu se simt mereu 100% încrezători.

Foto:Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro