Antrenamentul care a ajutat-o pe Margot Robbie să intre în formă pentru rolul din I, Tonya

Antrenamentul care a ajutat-o pe Margot Robbie să intre în formă pentru rolul din I, Tonya

La început de an, una dintre cele mai frecvent întâlnite rezoluții este legată de slăbit sau trăit mai sănătos și mai activ. Însă, uneori, antrenamentele obișnuite pot deveni extrem de plictisitoare, mai ales dacă sunt aceleași de fiecare dată.

Este momentul să schimbi rutina, pentru că Margot Robbie a dezvăluit antrenamentul care a ajutat-o să intre în formă pentru rolul din I, Tonya. Este vorba despre o rutină distractivă și foarte eficientă, din moment ce Margot a fost minunată în film.

Arma secretă pentru o formă fizică optimă a fost, în cazul lui Margot, antrenamentul cu greutăți. A petrecut multe zile în sala de sport ridicând greutăți, în încercarea de a-și consolida și crește masa musculară.

În plus, conform GLAMOUR UK, actrița a dezvăluit că a făcut și foarte multe abdomene, iar un alt lucru care i-a fost de ajutor a fost patinatul. Margot a mers la patinaj de cinci ori pe săptămână, în ședințe de câteva ore, înainte de filmările pentru I, Tonya. Iar cum temperaturile din termometre încă nu se ridică cu mult peste zero grade, acesta este momentul perfect să ne îndreptăm către patinoarele special amenajate atunci când ieșim la plimbare.

Patinajul poate fi și distractiv și util dacă vrei să slăbești sau să intri în formă. Mersul la sala de fitness poate deveni plictisitor la un moment dat, așa că iată alte 3 moduri în care poți face sport fără să mergi la sală. Iar dacă nu te-ai apucat să lucrezi la acea rezoluție, gata cu scuzele! Află de aici cum să intri în formă după o pauză de la sport.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com