Dieta lui Meghan Markle simpla

Dieta lui Meghan Markle este foarte simplă (include și cartofi prăjiți 🍟)

Meghan Markle are o formă de invidiat! Cum își menține silueta așa de suplă? Cu siguranță nu este o dietă specială pentru a intra cu ușurință în rochia de mireasă – actrița arată la fel de când am văzut-o prima dată pe micile ecrane. Am aflat dieta lui Meghan și îți spunem că e foarte simplă.

Meghan Markle are o siluetă de invidiat! Am aflat dieta actriței din Suits și ne-am mirat de cât de simplă e! În plus, include și cartofi prăjiți. Ce poate fi mai frumos? 🍟🍟

Într-un interviu acordat mai demult revistei Shape, Meghan a spus că încearcă să mănânce cât mai sănătos posibil și că preferă să-și prepare mâncarea acasă (de obicei pește și legume) decât să se ducă la un restaurant. „Îmi place să gătesc, așa că în fiecare zi prepar câte ceva, chiar dacă e vorba doar de un sos pesto pe care îl pun în frigider și-l mănânc în altă zi“, a spus Meghan.

Suntem sigure că Meghan gătește foarte bine și că acesta este unul dintre atuurile cu care l-a cucerit pe Prințul Harry. De altfel, Prințul Harry a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe Meghan în timp ce găteau pui la cuptor. Cu siguranță e vorba de rețeta puiului rumenit la cuptor care îl va face să te ceară în căsătorie. Hey, n-o spunem noi, o spun o mulțime de femei pe social media, care au testat rețeta pe acualii lor soți!

Chiar dacă Meghan este o viitoare Ducesă (nu, ea nu va fi numită Prințesa Meghan după căsătorie), ea este la fel ca noi – face loc în dietă și plăcerilor vinovate „Sunt o gurmandă, așa că în weekenduri, mizele nu mai există. Cred că dacă te privezi de la orice, nu vei face decât să râvneși mai mult la acel lucru, așa că pentru mine cheia este găsirea unui echilibru.“

Meghan a spus că plăcerile ei vinovate sunt mâncarea italienească, mexicană și… cartofii prăjiți. Între mese, logodnica Prințului Harry mănâncă mere cu unt de migdale și sare marină și înlocuiește cafeaua cu sucuri verzi sau kombucha pentru un boost natural de energie.

Într-un interviu acordat revistei Delish, Meghan a dezvăluit ce mănâncă într-o zi.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro