demi lovato tulburari alimentare

Demi Lovato vorbește despre lupta ei cu tulburările alimentare

Demi Lovato a vorbit deschis despre lupta pe care a dus-o cu tulburările alimentare. În plus, artista a postat pe Instagram fotografii înainte și după pentru a arăta că recuperarea este posibilă. 

Demi Lovato nu a făcut niciodată un secret din faptul că s-a luptat cu tulburările alimentare și dependența de droguri și alcool. Artista a vorbit deschis de mai multe ori că a suferit de bulimie, a luat droguri și și-a făcut rău fizic, iar în 2010 a fost internată la dezintoxicare. Au trecut mai bine de cinci ani de când artista se simte mult mai bine și nu a mai recidivat.

Însă ieri, Demi a făcut cea mai mare dezvăluire de până acum. Cântăreața a postat pe Instagram Story un colaj de fotografii cu titlul „recuperarea este posibilă“ – o imagine de pe vremea când era bulimică și una recentă.

Imaginea cu Demi care se lupta cu dependența și cu tulburarea alimentară este de-a dreptul șocantă și în mare contrast față de fotografia recentă. Postarea cântăreței a coincis cu lansarea pe YouTube a documentarului ei, Simply Complicated. Documentarul a fost filmat anul acesta, pe parcursul a șapte luni și dezvăluie familor o Demi onestă, care vorbește deschis despre tot ce a implicat vindecarea ei.

În documentar, Demi recunoaște că recuperarea ei a fost o călătorie și a vorbit deschis și despre recidivele ei din trecut: în 2012, când a filmat primul ei documentar, Stay Strong, Demi încă se lupta cu drogurile, iar în 2016, după ce s-a despărțit de iubitul ei cu care era împreună de șase ani, a recidivat cu bulimia pentru prima dată în trei ani.

Documentarul Simply Complicated o urmărește pe Demi cum își revine după despărțirea de iubitul ei și cum lucrează la albumul Tell Me You Love Me, cel mai de succes album al ei.

Poți viziona documentarul Simply Complicated chiar aici

Foto: Hepta

Tags:
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro