Cum îți alegi bustiera perfectă pentru sport

Cum îți alegi bustiera perfectă pentru sport

Dacă ai încercat să faci orice fel de activitate fizică după vârsta de 12 ani știi deja că doar o bustieră bună ne mai poate salva. Așa că am pornit în cautarea ei.

Trebuie să susțină dar să nu te țină. Să lase loc să respiri, dar fără să fie prea lejeră. Să fie cool, dar și practică. Să găsești o bustieră bună pentru antrenamentele tale pare să fie o misiune cel puțin la fel de complicată precum căutarea unui partener perfect. Și dacă credeai cumva că ești singura care a țopăit într-un colț de sală îmbrățișându-se, ca să evite mișcarea de-a dreptul browniană a sânilor prea entuziasmați, ei bine află că nu ești.

Bustierele bune sunt acest unicorn căutat de antrenoare de fitness, editori de revistă și femei active de pretutindeni, iar pentru a ușura această misiune, iată câteva ponturi: mergi pe mâna modelelor care au și măsuri pentru cupe, astfel vor exista șanse mai mari să găsești ceva care să ți se potrivească; atenție la bretele mai ales dacă ai un bust generos – cele subțiri nu vor face o treabă genială oricât ți-ai dori – și desigur, alege-le în funcție de activități – aceeași bustieră nu o să dea randament și la yoga, și la jogging.

Fashion TIP: Alegerea unei bustiere ideale nu se rezumă doar la mersul la sală, ci poate să fie inclusiv piatra de temelie a unui outfit „stratificat“ și cât se poate de cool!

Cum îți alegi bustiera perfectă pentru sport

5 obsesii colorate

Alege din combinații de culori și modele adaptate nevoilor tale. Noi recunoaștem că ne-am îndrăgostit de colajele prezente la No Ka’ Oi! Intră în galeria foto pentru a vedea alegerile noastre. 

Fotografii de Nyra Lang; stilist: Peju Famojure

Tags:
,
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro