Chrissy Teigen a dezvăluit care este motivul pentru care nu ar divorța niciodată de John Legend

Chrissy Teigen este sinceritatea în persoană. De la felul cum arată până la momentele mai puțin plăcute din viața ei, modelul este ca o carte deschisă. Iar nouă ne place la nebunie acest lucru!

Într-un interviu acordat revistei The Weekly, Teigen vorbește despre căsătorie și despre familia ei. Aceasta a spus că relația ei cu John Legend este partea cea mai puțin problematică a vieții ei și că există un motiv bine întemeiat pentru care nu ar divorța niciodată de John.

,,Copii, munca și prietenii reprezintă, uneori, o parte dificilă din viața mea, dar John este cea mai ușoară parte din tot. I-am spus de la început că motivul pentru care nu o să divorțăm niciodată este faptul că nu aș suporta să văd alături de copilul meu o altă femeie.”

De asemenea, aceasta a mărturisit și ce face pentru ca John să pară mai puțin atractiv în ochii celorlalte femei; ,,uneori fac mici glumițe despre mișcările lui de dans și despre felul în care cântă astfel îl fac să nu mai pară atât de perfect. John chiar este o persoană minunată iar eu sunt cea mai norocoasă că l-am găsit”. Awww.

Luna, fetița cuplului, s-a născut în aprilie 2016 după un lung tratament FIV(fertilizare în vitro). Teigen a vorbit deschis despre acest subiect, iar în timpul sarcinii a făcut față cu brio celor care o criticau pentru felul în care arată și pentru că a ales sexul copilului. Iar așa cum ne-a obișnuit, după naștere, Chrissy a vorbit despre depresia postpartum cu aceeași sinceritate care o caracterizează.

Foto: Hepta

 

 

erika
erika.chivu@ringier.ro