metoda simpla sparge contul de facebook

Cea mai simplă metodă prin care ți se poate sparge contul de Facebook

Este o metodă foarte simplă prin care ți se poate sparge contul de Facebook, așa că ia măsuri chiar acum!

Facebook te încrurajează să-ți salvezi numărul de telefon în contul tău pentru a putea fi contactată de prietenii tăi mult mai ușor. De asemenea, atunci când nu te poți loga pe site, poți să-ți resertezi parola folosind numărul tău de telefon. Doar că Facebook nu îți spune niciodată că e bine să ai informațiile contului actualizate la zi. Dacă îți schimbi numărul de telefon și omiți să îl treci în contul tău în locul celui vechi, ai putea să rămâi fără el.

James Martindale, de 18 ani, a descoperit că poate intra pe conturile de Facebook ale oamenilor având numerele lor de telefon. Când el și-a schimbat numărul de telefon, a intrat pe Facebook pentru a vedea cărui cont îi este atribuit. A tastat numărul de telefon în căsuța destinată username-ului și a ales o parolă la întâmplare. Pentru că parola nu a fost corectă, a dat click pe link-ul către schimbarea ei.

Printre opțiunile de recuperare a parolei era și una de trimitere a unui cod prin casinoplay SMS la numărul de telefon pe care îl avea. A ales această opțiune și a reușit să intre în contul de Facebook imediat și apoi să schimbe parola.

James a reușit să facă asta pentru că persoana care avea inițial acel număr de telefon nu și l-a șters din contul lui de Facebook atunci când a renunțat la el. Atunci când îți schimbi un număr de telefon, este foarte posibil să-ți fie atribuit unul care a fost mai înainte al altcuiva.

Ce trebuie să faci? 

  • schimbă-ți fostul număr de telefon din contul de Facebook
  • activează opțiunea de a primi notificări de fiecare dată când cineva necunoscut încearcă să intre în contul tău
  • alege autentificarea în doi pași.

Foto: Hepta

Tags:
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro