Cât trebuie să aștepte Prințul Harry până să se căsătorească cu Meghan Markle

Deși încă nu avem o dată concretă pentru nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle, știm că cei doi s-au cunoscut în mai 2016. Iar de atunci relația lor a evoluat destul de mult, Prințul Harry i-a făcut cunoștință iubitei sale cu Regina Elisabeta a II-a.

Astfel putem bănui că Prințul Harry are gânduri serioase în ceea ce privește relația lui cu Meghan. Deși nu s-au mutat încă împreună pentru că trăiesc pe continente diferite, zvonurile legate de nuntă cresc pe zi ce trece.

Fiindcă se spune că există o vârstă pentru toate lucrurile, noi ne-am întrebat cât ar trebui să aștepte cei doi până să facă pasul potrivit.

Știm deja care este vârsta potrivită la care trebuie să te căsătorești, însă Meghan și Prințul Harry au trecut de acea vârstă.

 Cât trebuie să aștepte ce doi până să facă pasul cel mare

Potrivit unui studiu la care au participat peste 4.000 de persoane, majoritatea cuplurilor petrec împreună o medie cuprinsă între 4,9 ani înainte de a face pasul cel mare. Iar Prințul Harry și Meghan sunt împreună de aproximativ doi ani, iar conform studiului, dacă cei doi s-ar căsători acum, ar fi o decizie pripită.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro