Bella Hadid vorbește despre despărțirea prin care a trecut

Despărțirile sunt dificile pentru oricine, chiar și pentru celebrități, precum Bella Hadid. Aceasta s-a despărțit de cântărețul The Weeknd în 2016. 

După o relație de aproximtiv doi ani, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. Deși nu i-a fost ușor și a fost vizibil afectată, Bella a trecut peste acest moment dificil din viața ei.

Într-un interviu acordat revistei Grazia, modelul în vârstă de 20 de ani a mărturisit că iubește faptul că este singură. ,,În sfârșit am ajuns în momentul în care fac tot ce îmi place și merg unde îmi doresc. Vreau să devin din ce în ce mai independentă.”

Chiar dacă nu există o rețetă a succesului atunci când vine vorba de despărțiri, se pare că Bella a ales să adopte o atitudine pozitivă și plină de optimism. Dar asta nu înseamnă că nu a suferit.

Într-un interviu acordat revistei Teen Vogue, aceasta a spus că ,,A fost prima mea despărțire…A fost greu la început, însă chiar dacă dragostea doare, trebuie să știi să treci peste momentele dificile și să mergi mai departe. Indiferent de ce s-a întâmplat, o să-l respect mereu și o să-l iubesc întotdeauna.”

Foto:Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro