AEROMIX: antrenamentul sportiv de ultimă generație

Avem un stil de viață alert, care ne lasă mult prea puțin timp pentru sport. Dar riscăm să devenim sedentare, iar corpul nostru sigur simte nevoia de mișcare. AEROMIX e soluția. 

Pentru a obține mai multe detalii despre această clasă de aerobic, am apelat la Răzvan Sindelaru, care este poate unul dintre cei mai “titrați” antrenori de fitness din România. Răzvan este multiplu campion național de fitness și body building cu un loc meritoriu pe podiumul Balcanic de fitness și cu numele sau scris alături de primii 4 atleți mondiali de fitness – Răzvan a dovedit că pasiunea, plăcerea de a se antrena și perseverența aduc întotdeauna rezultate.

Alături de echipa Vitality Club, Răzvan este cel care a introdus acest stil inovativ de antrenament -AEROMIX-fiind o nouă modalitate oferită membrilor clubului de a obține rezultatele dorite într-un mod plăcut și eficient.

AEROMIX este o clasă de aerobic care combină dinamismul cu voia bună, accelerând tonifierea generală a corpului utilizând în mod special mușchii fesieri și abdominali. Acest mix de exerciții lucrate într-un ritm susținut a acționează și asupra țesutului adipos, ajutând astfel atât la tonifiere cât și slăbire, îmbunătățind condiția fizică și având un aspect fizic plăcut.

AEROMIX pune accentul pe acțiunile și mișcările naturale ale corpului nostru. Astfel, de cele mai multe ori este folosită doar greutatea corpului sau mici greutăți adiționale, ce permit implicarea eficientă a unor grupe musculare care nu sunt folosite la orele clasice de aerobic, conferind astfel corpului fermitate și stabilitate. În timpul clasei se urmărește executarea corectă a exercițiilor, pentru a nu pune presiune pe coloana vertebrală în combinație cu exerciții ce corectează postura corpului și întăresc zona lombară.
AEROMIX se diferențiază de alte clase prin implicarea activă a tuturor grupelor musculare, fiind de ajuns una sau doua ședințe pe săptamână pentru a remarca rezultate favorabile. Răzvan ne mărturisește că acest lucru se poate observa după numărul din ce în ce mai mare al celor care vin la clasă, fiecare dintre ei având un tonus și o rezistență net superioare perioadei de început.

Chiar și dacă AEROMIX nu este momentan pe lista claselor frecventate de dumneavoastră, echipa Vitality Club vă recomandă să o încercați, într-o locație modernă cu un design, servicii și facilități de cea mai înaltă calitate în cadrul hotelului Ramada Plaza Bucharest. La Vitality Wellness Club va veți putea bucura, de asemenea, de clase de Aquagym, Zumba, Spinning, Pilates, Yoga, Total Body Workout, Step&Butts, Thai Chi și Body/Tone, cât și de beneficiile oferite de piscina interioară semi Olimpică sau de piscina exterioară cu jacuzzi “all seasons”, sauna umedă, sauna uscată, frigidarium, 2 camere de masaje, salonul de înfrumusețare, dar și de cele 6 terenuri de tenis sau cele 2 de fotbal.

 

erika
erika.chivu@ringier.ro