9 cocktailuri care nu conțin multe calorii

Deși vara a trecut asta nu înseamnă că renunțăm la sport, diete și ieșirile în oraș cu prietenii. Însă cele mai multe diete interzic consumul alcoolului din cauză că multe cocktailuri sunt adevărate bombe calorice.

Dar cum o seară reușită implică și puțin alcool, noi ne-am gândit să facem o listă cu 10 cocktailuri care nu conțin mai mult de 200 de calorii.

Gimlet, 178 calorii – Dacă ginul este băutura ta preferată, atunci gimlet este alegerea perfectă. Această băutură combină suc de lime îndulcit și gin, o băutură simplă și cu un conținut scăzut de calorii.

Martini, 176 calorii – Cu siguranță, cea mai prezentă băutură în filme. Un martini este alcătuit din vermut și gin. Opțional, poți adăuga câteva măsline.

The #martini shot @seedlip_ben @robthelens

O postare distribuită de Barrie Wilson (@barrie_scotch) pe

 

Mojito, 168 calorii – Această băutură este un amestec de zahăr, frunze de mentă și lime. O băutură perfectă atunci când ai poftă de ceva dulce.

#mojito 🍸

O postare distribuită de Kit (@painted_kiwi) pe

 

Paloma, 166 calorii – Iubitorii de tequila vor adora acest cocktail. Această băutură este un amestec de grepfrut, suc, lime și rom.

Gin&tonic, 148 calorii – Tonicul este scăzut în calorii, ceea ce îl face perfect partenerul perfect pentru gin sau vodka.

Gin & Tonic cocktail kit 🍸 #stockingfiller #izola #ginandtonic #uniqueandunity

O postare distribuită de Unique & Unity (@uniqueandunity) pe

 

Sazerac, 136 calorii – Această băutură este preferată de iubitorii de whiskey. Deși printre ingrediente se numără absinth-ul și zahăr, numărul de calorii este mic.

Can anyone say #sazerac? #fancydrinks

O postare distribuită de LoganZane (@loganburkham) pe

 

Vodka soda, 96 de calorii – Din moment ce apa carbogazoasă are 0 calorii, trebuie să fii atentă doar la cantitatea de calorii pe care o are alcoolul.

 

Rum and Diet, 96 calorii – Rom și cola? Da, vă rog. Însă atenție la consumul de cofeină, în special dacă consumi acest cocktail seara.

You always draw me in Mr #rumandcoke 🙈 #baddayturnedgood#rumanddiet#thralbert#inmanpark#itrynottodrink

O postare distribuită de Kari Smith (@kari_lizsmith) pe

 

Șampanie, 90 de calorii – Șampania și cocktailurile care conțin șampanie au cele mai puține calorii. Uraaa!

 

Foto: 123rf/Instagram:nytfoods, barrie_scotch, painted_kiwi, pepathomas, uniqueandunity, loganburkham, herbalmagiccanada, kari_lizsmith, iloffices.

erika
erika.chivu@ringier.ro