6 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a avea copii

După ce te-ai măritat, cei din jurul tău vor începe să te întrebe când vei face și un copil. Știm, te cam enervează această întrebare, mai ales dacă nu știi sigur dacă vrei sau nu să ai un copil.

Înainte de a face acest pas, trebuie să te gândești foarte bine la tot ceea ce implică venirea unui copil pe lume. Bucuriile de care vei avea parte, dar și lucrurile la care va trebui să renunți.

Așadar, noi am făcut o listă cu șase lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a avea copii.

  1. Pleacă într-o vacanță – Desigur, vei putea călători și atunci când vei avea copii, însă acum este momentul perfect să pleci doar cu un rucsac prin lume.
  2. Bucură-te de viața sexuală, lipsită de griji – Plânsetul unui bebeluș poate întrerupe oricând un moment intim. Înainte de a deveni părinți, bucurați-vă unul de altul și experimentați cât mai mult. Acum este momentul perfect de a vă satisface fanteziile sexuale.
  3. Mănâncă în oraș cât mai des – Încearcă cât mai multe restaurante și feluri de mâncare. Atunci când vei avea un bebeluș, prioritățile se vor schimba și nu vei mai avea timp să faci astfel de lucruri.
  4. Documentează-te – Atunci când ai un copil, îți dorești ca fiecare moment să fie perfect și să se bucure de tot ceea ce îl înconjoară. De asemenea, s-ar putea să fie momentul când va trebui să te muți într-un apartament sau o casă mai spațioasă. Așadar, înainte de a face acest lucru, alege cu atenție zona în care urmează să te muți. Te sfătuim să alegi o zonă liniștită, cu multă verdeață și parcuri în apropiere.
  5. Bucură-te de ieșirile cu prietenii – Cu siguranță, bebelușul va fi în centrul atenției oriunde te-ai duce. Așa că acum este momentul perfect de a te bucura de o seară alături de cele mai bune prietene.
  6. Dormi până mai târziu – Somnul va fi primul lucru la care vei renunța atunci când vei avea un bebeluș deoarece nu vei avea control asupra programului tău de odihnă.

Foto: Hepta

 

 

erika
erika.chivu@ringier.ro