5 locuri în care poți face sex în noaptea nunții

După ce tot stresul din ziua nunții a luat sfârșit urmează un moment de respiro pentru tine și soțul tău. Deși probabil amândoi sunteți obosiți, respectați ,,tradiția” de a face sex în noaptea nunții.

Iar dacă camera de hotel rezervată nu este ceea ce ți-ai dorit și vrei să încerci lucruri noi, îți prezentăm cinci locuri în care poți face sex în noaptea nunții.

  1. În dressing – Unele locații oferă mirilor o cameră în care se pot schimba sau se pot relaxa după petrecere. Este un loc ferit, dar în același timp la vedere, astfel poți avea parte de puțină adrenalină.
  2. Pe scări – Știți acele locații mari cu scări și încăperi secrete? Ei bine într-un astfel de loc poți avea parte de câteva momente intime alături de soțul tău. Însă înainte de a face acest lucru, asigură-te că nu este nimeni în jurul tău. Desigur, adrenalina face totul mai plăcut, însă nu ai vrea ca cineva să treacă în acel moment pe acolo.
  3. În limuzină – Dacă ești o fire nonconformistă, o limuzină poate fi un loc distractiv pentru sex. Asigură-te că fereastra dintre șofer și voi este închisă, iar muzica este dată mai tare. Majoritatea șoferilor sunt obișnuiți cu acest lucru, însă probabil un bacșiș nu ar strica.
  4. Un alt hotel – Probabil la hotelul la care ați rezervat camera stau și rudele și prietenii voștri. Știind că pot auzi orice mișcare, un alt hotel poate fi o opțiune.
  5. Casa voastră – Deși poate casa voastră nu poate părea un loc sexy, vă dă senzația de confort. Asta nu înseamnă că sexul va fi plictisitor, puteți găsi locuri noi la care nici nu v-ați gândit precum în curte, pe verandă sau pe acoperiș (doar dacă sunteți în siguranță).

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro