Sfaturi pentru o imunitate crescută toamna aceasta

Sfaturi pentru o imunitate crescută toamna aceasta

Există o mică perioadă de tranziție între vară și toamnă în care parcă toți în jurul nostru sunt răciți. Sistemul nostru imunitar are de suferit atunci când anotimpul rece își intră în drepturi. Dacă vrei să eviți o viroză sezonieră, iată câteva sfaturi pentru o imunitate crescută toamna aceasta.

Pe lângă uzuala astenie care ne lovește din plin în primele zile din septembrie, este foarte posibil să te alegi și cu o răceală încăpățânată. Ferește-te de ea făcând câteva schimbări simple în stilul tău de viață. Ia aminte la sfaturile noastre pentru o imunitate crescută în perioada toamnei.

Sfaturi pentru creșterea imunității pe timp de toamnă

Este esențial să fii mai atentă la ce mănânci și la cum îți tratezi corpul în prima lună de toamnă. Imunitatea ta are de suferit după o perioadă de relaxare totală, așa că este momentul să îi dai un mic reminder că trebuie să îți protejeze organismul. Îți poți crește imunitatea cu câteva schimbări simple de stil de viață, fără să depui eforturi prea mari. Iată recomandările specialiștilor.

Descoperă sfaturile pentru creșterea imunității pe timp de toamnă în galeria foto de mai sus. Ele vin de la celebrul antrenor Russell Bateman, fondator al cursului exclusivist de fintess SBC. Acesta a oferit câteva din cunoștințele sale publicului prin intermediul Vogue UK.

Foto: Hepta

 

 

 

 

 

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com