Serena Williams a lansat un videoclip muzical pentru o campanie de avertizare asupra cancerului la sân

Serena Williams a lansat un videoclip muzical pentru o campanie de avertizare asupra cancerului la sân

Serena Williams a lansat un videoclip muzical pentru o campanie de avertizare asupra cancerului la sân. Tenismena a publicat pe profilul personal de Instagram un scurt clip în care apare topless fredonând melodia I Touch Myself a trupei The Divinyls.

Pentru a transmite un mesaj de avertizare asupra cancerului la sân și a importanței verificării individuale, Serena Williams a lansat un videoclip muzical. În imaginile publicate de tenismenă pe Instagram, apare ea însăși cântând melodia al cărei titlu dă și numele campaniei „I Touch Myself Project”.

Serena Williams a lansat un videoclip muzical pentru o campanie cu tema cancerului la sân

„În Luna Prevenției Cancerului la Sân, am înregistrat o versiune a hitului global al trupei The Divinyls, „I Touch Myself”, pentru a aminti femeilor să se verifice regulat” , a scris Serena Williams în descrierea videoclipului.

View this post on Instagram

This Breast Cancer Awareness Month I’ve recorded a version of The Divinyls global hit “I Touch Myself” to remind women to self-check regularly. _ Yes, this put me out of my comfort zone, but I wanted to do it because it’s an issue that affects all women of all colors, all around the world. Early detection is key – it saves so many lives. I just hope this helps to remind women of that. _ The music video is part of the I Touch Myself Project which was created in honor of celebrated diva, Chrissy Amphlett, who passed away from breast cancer, and who gave us her hit song to remind women to put their health first. The project is proudly supported by @BerleiAus for Breast Cancer Network Australia. _ Visit the link in my bio to find out more. #ITouchMyselfProject #BerleiAus #BCNA #DoItForYourself

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

„Da, acest lucru m-a scos din zona mea de confort, dar am vrut să îl fac pentru că este o problemă care afectează toate femeile de toate culorile, din toată lumea. Detectarea timpurie este cheia – salvează atât de multe vieți. Sper doar că asta ajută să le amintească femeilor acest lucru”, a mai scris Serena, pe Instagram.

„Acest videoclip muzical face parte din Proiectul I Touch Myself care a fost creat în onoarea sărbătoritei dive Chrissy Amphlett, care a murit din cauza cancerului la sân, și care ne-a oferit hitul ei pentru a aminti femeilor să își pună sănătatea pe primul loc”, a explicat ea.

Proiectul I Touch Myself a fost lansat în 2014 cu un video similar cu cel publicat de Serena Williams recent. Scopul este acela de a avertiza femeile din toată lumea asupra cancerului la sân și a promova verificarea individuală care contribuie la detectarea timpurie a acestei afecțiuni. Diagnosticul pus la timpul potrivit poate salva viața persoanei respective, conform mesajului transmis de Serena Williams în videoclipul muzical.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com