Selena Gomez este internată într-o clinică psihiatrică, după o cădere nervoasă

Selena Gomez este internată într-o clinică psihiatrică, după o cădere nervoasă

Selena Gomez este internată într-o clinică psihiatrică, după ce a a avut o cădere nervoasă. Este a doua oară în ultimele luni când artista are nevoie de îngrijiri și suferă din cauza problemelor de sănătate mintală, precum anxietatea și depresia.

La începutul acestui an, Selena Gomez a urmat un tratament de două săptămâni pentru anxietate și depresie. După o nouă cădere nervoasă avută recent, Selena Gomez este internată într-o clinică psihiatrică.

Selena Gomez este internată într-o clinică psihiatrică

În ultimele săptămâni, Selena Gomez a fost spitalizată din cauza nivelului scăzut de celule albe din sângele ei, o problemă comună pentru persoanele care suferă de Lupus și au trecut printr-un transplant de rinichi. Cântăreața a suferit o cădere nervoasă din această cauză, și a fost internată recent într-o clinică de tratare a problemelor de sănătate mintală, conform Vogue.

Anxietatea și depresia sunt probleme pe care artista le-a mai avut și în trecut. Selena a mai fost internată într-o clinică din Arizona în 2014, și a fost nevoită să anuleze și turneul ei din 2016 numit „Revival” din cauze similare.

Vestea vine la aproximativ o săptămână după ce Selena a anunțat pe Instagram că nu va mai fi la fel de prezentă pe social media în perioada următoare. „Pe cât de recunoscătoare sunt pentru vocea pe care social media ne-o dă fiecăruia dintre noi, pe atât de recunoscătoare sunt că pot face un pas înapoi și îmi pot trăi viața prezentă în momentul care mi s-a oferit”, a scris ea. „Țineți minte doar atât – comentariile negative pot răni sentimentele oricui”, a mai scris cântăreața.

Acum, Selena Gomez este internată într-o clinică psihiatrică. „Realizat că are nevoie de ajutor specializat pentru problemele sale emoționale. Este înconjurată de membri apropiați ai familiei și are parte de mult sprijin. Este mai bine acum”, a explicat o sursă, pentru People.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com