Lucruri simple care ne fac fericite

Hei, este OK să deţii trei bentiţe-bijuterie pe care să le foloseşti prin rotaţie la majoritatea evenimentelor importante din viaţa ta. Motivul? Orice aparat de aranjat părul ţi se pare un adevărat instrument de tortură!

Hei, este OK…

… să asişti neputincioasă la moartea primei tale… orhidee, la câteva zile după ce ai udat-o conştiincios pentru prima oară. De unde era să ştii că orhideele nu se udă, ci se stropesc?! Şi asta doar o dată pe săptămână?!  

… să deţii trei bentiţe-bijuterie pe care să le foloseşti prin rotaţie la majoritatea evenimentelor importante din viaţa ta. Motivul? Orice aparat de aranjat părul ţi se pare un adevărat instrument de tortură!

… să te apuci de citit Eating Animals şi să speri în sinea ta că te va şoca atât de tare încât să-ţi alunge complet din minte imaginea acelui hamburger delicios pe care l-ai savurat nu cu multă vreme în urmă.

… să asculţi aceeaşi melodie an de an, în prima zi de iarnă adevărată. Şi, ca în fiecare an, să te visezi undeva departe, pe o plajă cu nisip călduţ sub tălpi.

 … şi totuşi să adori să porţi şosete groase şi cămaşa lui în mijlocul iernii şi să vă petreceţi un întreg weekend lenevind împreună între pături călduroase.

… să-ţi google-eşti visele şi să-ţi citeşti horoscopul zi de zi. Chiar dacă nu crezi că vreun astfel de vis se va adeveri ori că horoscopul îţi va spune cu precizie în ce zi îţi vei cunoaşte marea iubire.

Hmmm, nu este OK…

… să sustragi abil din frigiderul comun mâncarea unui coleg de birou. Chiar dacă este caserola acelui coleg pe care nu-l poţi suferi. Se numeşte furt. De la o persoană flămândă.

.