Kate Moss spune că s-a simțit „presată” să pozeze topless la începutul carierei

Kate Moss spune că s-a simțit „presată” să pozeze topless la începutul carierei

Multe dintre noi ne-am visat fotomodele în copilărie. Idolul tuturor adolescentelor și copilelor pasionate de modelling era nimeni alta decât Kate Moss (și încă mai este!). Vorbind, acum, despre începuturile carierei sale, Kate a dezvăluit că s-a simțit presată să pozeze topless pe atunci, și că lucrurile nu erau atât de roz.

Unele dintre cele mai iconice pictoriale o au în focus pe Kate Moss. Într-un interviu acordat Megyn Kelly Today, Kate a dezvăluit că nu întotdeauna s-a simțit confortabil la shootinguri și că a existat la început presiunea de a poza topless.

Kate Moss s-a simțit „presată” să pozeze topless

Întrebată dacă s-a simțit vreodată nevoită să pozeze fără tricou, mai ales la începutul carierei sale, Kate Moss a răspuns fără ezitare „A fost o presiune”, conform GLAMOUR. „Am lucrat cu o femeie fotograf pe nume Corinne Day, iar ei întotdeauna îi plăcea de mine fără tricou. Și nu mi-a plăcut deloc acest lucru când am început”, a continuat top modelul.

Corinne Day s-a aflat în spatele obiectivului uneia dintre cele mai faimoase campanii ale lui Kate Moss, cea pentru Calvin Klein publicată în 1993. Atunci, Kate a pozat nude alături de iubitul ei Mario Sorrenti. „Mario era iubitul meu, așa că eram într-un fel obișnuită cu asta, dar totuși mă gândeam, „Pot să pun niște haine pe mine?”. Însă acela a fost jobul, așa că pur și simplu l-am făcut”, a relatat ea.

Kate le sfătuiește pe modelele tinere să nu facă ceea ce nu vor să facă. „Nu trebuie să o facă dacă nu vor. Nu mi-aș lăsa fiica să o facă [Lila Grace Moss-Hack]. Mă uit la ea acum și are 15 ani, și să mă gândesc că am fost topless la vârsta ei este nebunesc”, a explicat ea.

Cu toate acestea, Kate Moss spune că și-ar susține fiica în cariera de modelling și chiar este dispusă să îi fie manager, fără nicio problemă.

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com