Cum să te comporţi ca o divă

10 reguli ce îţi asigură imaginea unei dive autentice. Garantat!

Regula 1: Ca să fi absolut sigură ca vei fi credibilă, cumpără-ţi cât mai multe reviste glossy. Sau dă search pe google după Paris Hilton şi Lindsay Lohan. Urmăreşte-le evoluţia, însuşeşte-ţi gesturile lor şi meditează profund asupra declaraţiilor pe care le-au dat presei. Ia-ţi notiţe şi reţine!
Regula 2: Opreşte-te în primul magazin de cosmetice care îţi iese în cale. Lasă acolo trei sferturi din salariu şi nu plânge. Celebritatea costă, să ştii!
Regula 3: Mai împrumută nişte bani de la prieteni şi pune-ţi garderoba la punct. Ia-ţi haine cât mai colorate şi mai bizare, cu care sigur nu vei trece neobservată.
Regula 4: Înscrie-te la nişte cursuri de dicţie. Renunţă la orice fel de accent neaoş. Foloseşte cât mai multe cuvinte în engleză. Iar atunci când le rosteşti, dă-ţi ochii peste cap, afectată. Ah, şi nu uita, vorbeşte cât mai tare şi râzi asemenea. Sigur multe capete se vor întoarce după tine.
Regula 5: Când vezi un blitz, pune mâna la ochi şi prefă-te supărată fiindcă te-au prins în cadru. Nu contează că „paparazzi“ erau doar nişte turişti japonezi care se chinuiau să pozeze Casa Poporului dintr-un unghi artistic, iar tu tocmai treceai prin zonă.
Regula 6: Cumpără-ţi o pereche de ochelari de soare, imenşi, roşii, şi o pălărie. Mergi cu capul în jos, iar în metrou ascunde-te în spatele unui ziar. Mai mult ca sigur, cei din jur te vor privi suspicios, întrebându-se cine este „fata misterioasă“.
Regula 7: Du-te la stomatolog  şi cere-i să îţi albească dinţii. Ai văzut tu prin vreo revistă vedete cu dinţii îngălbeniţi de cafea şi tutun?
Regula 8: Dacă eşti invitată la vreun party, nu spune „da“ din prima. Mai întâi spune că trebuie să îţi consulţi agenda, apoi îngaimă absentă un „am să încerc să trec pe acolo, daca voi avea timp“.
Regula 9: Ieşi numai în baruri de fiţe, din centrul oraşului. Aşază-te cu spatele la uşă şi întreabă conspirativ chelneriţa dacă îl mai zăreşte pe fotograful care te-a urmărit până la intrare. Apoi, răsuflă uşurată, ca şi când ţi-ai fi luat o piatră de pe inimă.
Regula 10: Cumpără-ţi un caiet dictando şi exersează-ţi semnătura pentru autografe. Într-o zi ai să fi celebră şi nu e bine să fii luată pe nepregătite.

Foto: Yannis Vlamos.

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro