Ciara are cel mai bun sfat pentru a face față trolilor Internetului

Ciara are cel mai bun sfat pentru a face față trolilor Internetului

Așa numiții troli ai Internetului au devenit din ce în ce mai răutăcioși și vocali. Îi găsim cel mai adesea în comentariile postărilor făcute de celebrități pe Facebook sau Instagram. Ciara este deja obișnuită cu ei, și are cel mai bun sfat pentru a le face față.

Criticile gratuite și complet neconstructive cu siguranță nu merită un răspuns. Cel puțin asta este părerea cântăreței Ciara, care are cel mai bun sfat pentru a face față trolilor Internetului.

Sfatul lui Ciara pentru a face față trolilor Internetului

Ciara a dezvăluit cum reacționează atunci când primește comentarii negative, într-un interviu acordat revistei Cosmopolitan US. „Când cineva se ia de tine și tu nu i-ai făcut nimic, îți păstrezi privirea pe premiu. Știu care este misiunea mea. Știu la ce sper și muncesc din greu în fiecare zi. Pe asta mă concentrez. Nu voi lăsa oamenii să îmi fure bucuria. Merg mai departe. O nouă zi, noi oportunități, o nouă sursă de energie, hai să o facem”, a declarat cântăreața.

Cu siguranță că artistei nu îi lipsește niciodată ambiția, lucru care o ajută să meargă mai departe indiferent ce s-ar întâmpla. „Niciodată nu am gândit că „Nu pot fi asta din cauza culorii pielii mele, nu pot fi asta din cauza sexului meu”. Niciun vis nu este prea măreț. Vreau să fiu miliardară. Cu cât mai multe resurse ai, cu atât mai multe lucruri poți face. Dar cred că cea mai mare reușită 10 ani de acum înainte ar fi să am o viață de succes în ceea ce privește căsnicia mea și rolul de mamă. Este cool să vrei să faci toate aceste lucruri creative, dar nu este bine să-i câștigi pe ceilalți în timp ce tu îți pierzi sufletul”, a mai explicat ea.

Ciara a vorbit și despre cum a reușit să se mențină motivată pentru a face toate cele necesare să scape de cele 27 de kilograme acumulate după sarcină. „A fost ceva de genul, mă trezeam dimineața, alăptam, mâncam o masă mică, mă antrenam, mă întorceam la alăptat, mâncam altă masă, mă antrenam, iar mă întorceam, mâncam încă o masă și apoi aveam o a treia sesiune de antrenament noaptea. Mă simt bine când am grijă de mine. Și vreau să rămân și sexy”, a relatat ea.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com