Chris Pratt îi ia apărarea fostei soții Anna Faris, după ce aceasta a fost criticată pentru că este „prea slabă”

Chris Pratt îi ia apărarea fostei soții Anna Faris, după ce aceasta a fost criticată pentru că este „prea slabă”

O imagine cu Anna Faris publicată de actriță pe Instagram a stârnit un val de comentarii pline de body shaming. Ulterior, Anna a șters postarea, iar fostul ei soț, Chris Pratt, i-a sărit în apărare.

Anna Faris a vrut să le arate fanilor câteva momente reale din culise și a publicat o fotografie cu ea stând deasupra unui coș de gnoi îmbrăcată în cizme, pantaloni scurți/lenjerie intimă și o bluză. Scopul fotografiei ar fi fost acela de a dezvălui că are emoții mari înainte de un show, însă internauții au observat un alt lucru care li s-a părut alarmant.

Anna Faris, criticată pentru că este „prea slabă”

La vederea imaginii postate de Anna Faris, fanii actriței au năpădit rubrica de comentarii cu mesaje de îngrijorare. „Arăți atât de nesănătos, mănâncă”, „Este alarmant! Simt că poza asta este un strigăt de ajutor, sper că vei primi ajutorul de care ai nevoie”, au fost câteva dintre remarci. Cei mai mulți au criticat-o că este „prea slabă”.

În final, după valul iminent de mesaje de tip body shaming, Anna Faris a decis să șteargă fotografia de pe Instagram.

Deși actrița nu a venit ulterior cu o replică pentru cele întâmplate, cel care i-a luat apărarea a fost fostul ei soț, Chris Pratt. Conform Hollywood Life, o sursă a dezvăluti că acesta a fost profund deranjat de incident. „Chris are încă foarte mult respect pentru femeia de care a fost îndrăgostit mult timp și nu doar asta, este mama copilului său”, a declarat sursa. „Respectul său pentru Anna este foarte profund și asta nu se va schimba niciodată, iar de aceea îi frânge inima faptul că este criticată pentru corpul ei”, a mai dezvăluit.

„Este îngrozitor, urăște situația asta și vrea ca ea să știe că are sprijinul lui în această perioadă pentru că el nu vrea ca bullying-ul să continue sau să câștige. El speră că ea știe că sunt atât de mulți oameni care țin la ea și o respectă și speră că ea nu va pune la suflet acele comentarii, pentru că nu merită așa ceva”, a mai spus sursa despre Chris Pratt.

Foto:

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com