Adriana Grande are probleme de anxietate după întoarcerea în Anglia

Adriana Grande are probleme de anxietate după întoarcerea în Anglia

Pentru prima oară după concertul pe care l-a ținut în memoria victimelor atacului terorist de la concertul din Manchester, Ariana Grande s-a întors în Anglia. Cântăreața trece printr-o perioadă încărcată emoțional și suferă din cauza problemelor de anxietate.

Anul trecut, în luna mai, 22 de persoane și-au pierdut viața în urma unui atac terorist. Explozia a avut loc în timpul concertului Arianei Grande. De atunci, cântăreața a organizat un concert de strângere de fonduri pentru familiile victimelor și persoanele afectate, însă și-a făcut și un tatuaj pentru a le comemora. Pentru prima oară după concert, Ariana Grande s-a întors în Manchester, iar acest lucru i-a declanșat problemele de anxietate.

Ariana Grande s-a întors în Anglia și are probleme cu anxietatea

Conform Teen Vogue, Ariana Grande se află în această perioadă în Anglia, mai precis în Londra. Fanii care o urmăresc zi de zi pe social media au observat că activa nu mai este la fel de activă în ultima vreme, și au vrut să afle despre ce este vorba. Un internaut i-a scris Arianei pe Twitter, întrebând-o de ce nu mai postează la fel de des, iar cântăreața i-a răspuns.

„Scuze, sunt foarte foarte anxioasă și cu adevărat epuizată, încerc doar să trec peste călătoria asta. Sper că este în regulă. Sper că vă bucurați de reprezentațiile mele, prioritatea mea este să vă ofer cele mai bune reprezentații de care sunt capabilă”, a explicat Ariana.

Un fan i-a urat să se bucure de timpul petrecut în Regatul Unit. „Chiar încerc. Doar că a trecut ceva timp de când am făcut asta sau de când am fost atât de departe de casă. Acesta a fost un test uriaș. Până acum, nu a mers așa de bine, hehe. Dar mi-a plăcut enorm să cânt pentru voi și să vă văd fețele. Această parte a fost frumoasă. Mulțumesc pentru că mă înțelegeți și mă iubiți”, a mai scris cântăreața.

Ariana Grande a mai vorbit în trecut despre sănătatea ei mintală în legătură cu atacul din Manchester, și a recunoscut că a suferit de stres post-traumatic. Acum, anxietatea de a se afla din nou în Anglia, țara în care s-a petrecut tragedia, o distrage de la activitățile sale zilnice.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com