9 motive pentru care ne bucurăm de sărbatori (chiar dacă nu mai suntem copii)

Târgurile de Crăciun, reducerile de sezon, colindele şi întâlnirile cu familia sunt tot atâtea motive să ne bucurăm de sărbătorile de iarnă. Noi am mai găsit şi altele:

  1. OK, poate că am crescut şi avem o mulţime de lucruri de făcut, dar întotdeauna ne vom face timp pentru a împodobi pomul de Crăciun. Ce-ar fi sărbătorile fără culorile globuleţelor şi luminiţelor din brad?
  2. Cadourile, doar este sezonul lor. Ne amintesc de copilărie, când aşteptam cu înfrigurare surprizele lui Moş Crăciun. Indiferent de vârstă, cadourile pe care le primim de la cei dragi nouă vor fi întotdeauna o adevărată bucurie.
  3. Filmele de Crăciun, atât de amuzante şi de optimiste. De-abia aşteptăm un nou maraton de „Singur acasă“. Poznaşul Kevin McCallister este absolut senzaţional.
  4. Colindele. Pur şi simplu ne înveselesc şi ne fac să simţim acea magie a sărbătorilor. Da, sunt mereu aceleaşi, dar cu siguranţă nu ne vom plictisi niciodată de „Jingle Bells“.
  5. Târgurile de Crăciun. Sunt pline de chilipiruri care ne fac cu ochiul şi de comercianţi veseli şi vorbăreţi care ne binedispun instantaneu.
  6. Să recunoaştem: sărbătorile nu au farmec fără cozonac şi vin fiert. Şi fără restul delicateselor care ne pun silueta în pericol. Dar, hei, este Crăciunul, merităm să lăsăm puţin deoparte număratul caloriilor!
  7. Ştim, temperaturile cu minus nu sunt deloc plăcute, dar zăpada este atâââât de frumoasă! Oricât de frig ar fi afară, nu putem rezista tentaţiei de a face câţiva bulgări sau… un om de zăpadă.
  8. Reducerile şi ofertele promoţionale din magazine. Sărbătorile sunt ocazia perfectă pentru a ne schimba garderoba. În acest fel, la următoarea petrecere vom arăta de-a dreptul fabulos.
  9. Vacanţa de Crăciun. De sărbători, ne bucurăm întotdeauna de câteva zile libere, departe de griji şi responsabilităţi. Suntem doar noi şi persoanele dragi, luminiţele colorate şi mirosul de măr şi scorţişoară.

Foto: outnow.ch

Tags:
Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro