9 lucruri pe care nu le înţelegem când vine vorba de siluetă, Cameron Diaz şi ciocolată

Ai prietene care pot mânca oricât şi nu pun un gram pe ele, în timp ce tu te îngraşi numai uitându-te la ciocolată. Şi deşi ştii că majoritatea femeilor fac eforturi serioase pentru a-şi menţine silueta, chiar nu înţelegi cum reuşesc.

  1. De ce mâncarea săracă în calorii are gust de pedeapsă, mai ales că tu încerci să fii bună? Cum, nu te-ai gândit niciodată că pedeapsa are gust de iaurt cu 0% grăsimi?
  2. De ce trebuie să facem ore bune de sport pentru a da jos un amărât de baton de ciocolată. Oare de ce toate plăcerile se plătesc atât de dur?
  3. De ce putem face milioane de abdomene şi nu vom arăta niciodată precum Cameron Diaz? Ce mănâncă fata asta?
  4. Cum de celebrităţile au antrenori personali, o armată de nutriţionişti, săli de sport în care doar ei au acces şi pretind că silueta de invidiat se datorează doar metabolismului lor incredibil de rapid? Cam câtă ipocrizie ascunde afirmaţia aceasta?
  5. De ce oamenii vorbesc despre ciocolată ca fiind un lucru rău, când este în topul celor mai grozave invenţii din toate timpurile.
  6. De ce cântarul tău de acasă pare a avea o viaţă şi o voinţă proprie şi uneori se încăpăţânează să nu reacţioneze chiar şi după o săptămână de dietă drastică.
  7. Cum bărbaţii reuşesc să dea jos trei kilograme doar abţinându-se de la berea din weekend şi tu te lupţi cu morile de vânt chiar şi atunci când ai renunţat la absolut toate tentaţiile dulci din viaţa ta.
  8. De ce Cameron Diaz (da, recunoaştem, am făcut o obsesie pentru ea) are nişte picioare senzaţionale şi tu nu, deşi aveţi cam aceeaşi înălţime, ai acelaşi stil de viaţă ca şi ea şi faci cel puţin la fel de mult sport. (Da, recunoşti, eşti la curent cu absolut tot ce se scrie în presă despre viaţa ei.)
  9. Cum a pierdut Heidi Klum toate kilogramele în plus după fiecare sarcină. În aproximativ… trei minute.

Foto: www.outnow.ch

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com