7 decizii pe care nu ar trebui să le iei la 3 dimineaţa

De câte ori bei un pahar cu vin în plus ai impresia că viaţa ta poate fi mult mai bună şi că depinde de tine să faci o mulţime de lucruri în acest sens. De acord, dar e de preferat să iei măsuri drastice doar când eşti perfect lucidă şi, mai ales, nu la ore mici din noapte.

  1. Nu căuta disperată ţigara pe care ştii că ai lăsat-o în buzunarul trenciului pe care l-ai purtat toamna trecută. Dacă simţi că eşti în pragul unei depresii, nu trebuie să te apuci de fumat, consolează-te cu ciocolată. Funcţionează garantat!
  2. Nu te apuca să montezi dulapul cel nou pe care tocmai ţi l-ai luat de la Ikea. Ştim, pare foarte simplu din schiţe, dar aminteşte-ţi că tu eşti cea care poate cauza un dezastru doar schimbând un bec. Roagă-l pe prietenul tău să te ajute (mâine) sau măcar asigură-te că nu eşti sub influenţa Chardonnay-ului pe care îl aveai în frigider.
  3. Nu mânca un tort întreg. Ştim, poţi să faci asta, pentru că doar ce te-ai despărţit de iubitul tău, dar suferinţele fizice din zilele următoare nu te vor ajuta la nimic.
  4. Nu-ţi folosi cardul de credit pentru nimic! Da, suntem convinse că ai absolută de multă nevoie de aparatul acela performant de fitness pe care l-ai văzut la teleshopping, dar nu-l vei folosi, ştii bine. Vei mai avea doar un obiect de caresă-ţi atârni hainele.
  5. Nu-ţi tăia bretonul. Da, poate te crezi talentată când vine vorba de a-ţi face propria coafură, dar două pahare de vin pot schimba radical acest lucru.
  6. Nu-i trimite un e-mail şefului tău cu cele cinci motive pentru care ai merita o mărire de salariu. Dacă nu are simţul umorului, singurul lucru pe care îl vei obţine este mai mult timp liber. Da, dobândit din cauza lipsei unui job.
  7. Nu-ţi da demisia, nu accepta să te măriţi cu el, nu decide că îţi faci operaţii estetice. Singura decizie pe care ar trebui să o iei la 3 dimineaţa (după ce ai băut binişor) este dacă mergi sau nu să dormi!

Foto: Northfoto.

Tags:
,
Adriana Matei
contact@misshypewit.com