5 lucruri care îţi vor aduce zâmbetul pe buze

Garantat! Am adunat laolaltă acele mici lucruri care îţi transformă orice zi într-una mai senină.

Hei, este OK…

… să visezi cu ochii deschişi (cel puţin până la final de mai) la un concediu prelungit pe o plajă însorită. Iar la vară să îţi iei bilete către… Islanda!
… să îţi iei câteva zile libere de la birou pentru o cură intensivă. De mâncat popcorn şi uitat fără încetare la „Modern Family“, ce credeai?!
… să transformi un trailer în coloana sonoră a săptămânii tale. Testat şi garantat: „To the Wonder“, trailerul noului film realizat de Terrence Malick şi narat de Javier Bardem are potenţial de obsesie.
… să nu ratezi nici măcar unul dintre discursurile inspiraţionale şi pline de clişee pe care toată lumea le postează pe facebook . Ştim, creează dependenţă!
… să încalci absolut toate rezoluţiile pe care ţi le faci de ziua ta până la finalul lunii: mai puţină ciocolată şi mai mult sparanghel, mai multe lecturi şi mai puţine seriale?! Cine a propus aceste pedepse crude?!

Hmmm, nu este OK…
… să pretinzi că eşti alergică la pisici când de fapt singurul lucru care te înspăimântă este imaginea tuturor hainelor tale pline cu păr de felină.

Foto: Yannis Vlamos

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro