21 de momente în care îl consideri extrem de hot

Când îţi găteşte. Orice! Chiar şi atunci când cina voastră se compune dintr-un experiment nereuşit de raţă carbonizată şi cartofi scrum.

 1. Atunci când meştereşte prin casă: când schimbă un bec, repară robotul de bucătărie sau îţi montează o oglindă în baie. Daca le mai face şi din proprie iniţiativă… atunci poţi să te declari o norocoasă. 
 2. Când îţi găteşte. Orice! Chiar şi atunci când cina voastră se compune dintr-un experiment nereuşit de raţă carbonizată şi cartofi scrum.
 3. Când ştie prea bine că nu mănânci ciuperci, că ai o fobie inexplicabilă la orice vieţuitoare zburătoare şi că îţi place să te plimbi iarna la minus 3 grade prin parc.
 4. Atunci când renunţă la o ieşire cu prietenii doar ca să stea cu tine şi să vă uitaţi la un film împreună. Şi asta fără să faci tu nici o aluzie.
 5. Atunci când citeşte, duminică dimineaţa, cot la cot cu tine. Cu părul vâlvoi şi rezemat de umărul tău. E oare ceva mai sexy de-atât?
 6. Atunci când tresare câtuşi de puţin la o scenă scary dintr-un film, iar mai apoi neagă totul.
 7. Momentul acela din fiecare sâmbătă când îşi sună părinţii. Şi când îl auzi prin uşa întredeschisă că vorbeşte aşa frumos despre tine.
 8. Atunci când ridică doar o sprânceană: e gestul acela distinctiv pe care-l urăşti şi-l iubeşti în acelaşi timp.
 9. Când îţi povesteşte cu dezinvoltură lucruri pe care nu ai fi crezut în veci că le ştie: că a citit într-o singură seară Castelul de Kafka, că ştie în detaliu viaţa lui Alfred Nobel sau că în studenţie îşi gătea singur supă cu găluşte.
 10. Când nici măcar nu observă că o tipă supersexy îi face ochi dulci din primul moment în care aţi pus piciorul în restaurant.
 11. Atunci când sunteţi la shopping şi iese din cabina de probă arătând absolut demenţial şi te întreabă ezitant cum ţi se pare.
 12. Când la petrecerea firmei nu-şi poate lua ochii de la tine toată seara pentru că arăţi atât de sexy în acea rochie pe care nici nu ştia că o ai în dulap.
 13. Atunci când te prezintă mândru tuturor colegilor lui de birou.
 14. Când îţi spune că te iubeşte, aşa, din senin, într-o sâmbătă dimineaţă, când ai ochii mici de somn, părul răvăşit şi eşti îmbrăcată în pijamale.
 15. Atunci când te întreabă dacă nu vrei să complotaţi pentru ca prietena ta cea mai bună şi prietenului lui cel mai bun să fie împreună.
 16. Atunci când se încruntă văzând că un alt tip se uită frumos la tine, dar continuă să fie sigur pe el, pe tine şi pe relaţia voastră.
 17. Când se apleacă subtil şi curios să vadă de la cine tocmai ai primit un SMS.
 18. Atunci când ştie foarte bine cum să se poarte cu un copil, cum să se joace cu el şi nu stă ca stana de piatră într-un colţ al camerei cât mai departe de el.
 19. Atunci când îi cucereşte de-a dreptul pe ai tăi prin felul lui de a fi, iar fratele tău îţi transmite subtil să-l mai aduci în vizită.
 20. Atunci când nu se supără dacă vrei să vezi pentru a mia oară Ocean’s Eleven. Şi nici dacă îl ignori în secvenţele în care apar George Clooney, Brad Pitt sau Matt Damon.
 21. Atunci când îţi face o surpriză şi vine să te ia de la birou cu bilete la un film pe care îţi doreai să-l vezi de mult.

.