15 lucruri pe care EI ar trebui sa le ştie despre NOI

Deşi nu recunoaştem, nu strică niciodată ca iubitul nostru să aibă, pe lângă un fizic impresionant, simţul umorului bine dezvoltat, două diplome în buzunar şi o sumă frumuşică în cont.

 1. Deşi ne plângem non-stop că suntem nevoite să ţinem diete peste diete numai ca să arătăm perfect în rochia de petrecere, nu refuzăm o prăjitură delicioasă cu ciocolată şi nici paharul de vin cu miros îmbătător.
 2. Uneori cheltuim pentru o singură geantă fără de care „nu putem trăi“ banii pentru chiria pe câteva luni. Evident, dacă iubitul tău ar afla vreodată acest lucru, ar bombăni de fiecare dată când te-ar vedea purtând geanta.
 3. Preferăm să ignorăm întrebările de genul „Culoarea părului tău e naturală?“, „Câţi ani ai?“ şi „Te-ai mai îngrăşat în ultimul timp?“.
 4. Chiar dacă nu ne plac scenele de gelozie în public, iubim momentele în care nu vă dezlipiţi ochii de la noi şi vă faceţi imediat apariţia atunci când în preajma noastră se iveşte vreun tip atrăgător.
 5. Ne e mai uşor să vorbim „colorat“ la birou decât în pat.
 6. Deşi nu recunoaştem, nu strică niciodată ca iubitul nostru să aibă, pe lângă un fizic impresionant, simţul umorului bine dezvoltat, două diplome în buzunar şi o sumă frumuşică în cont.
 7. Femeile deţin acel al şaselea simţ care le permite să găsească diferenţe clare între două perechi de pantofi despre care orice bărbat ar fi jurat că sunt perfect identice.
 8. Deşi pretindem că ne aranjăm două ore înainte de fiecare petrecere pentru a arăta bine pentru voi, de fapt adorăm privirile invidioase cu care ne fixează celelalte femei din încăpere atunci când ne facem apariţia.
 9. Ce e sexy pentru voi, e mai degrabă vulgar pentru noi.
 10. Femeile sunt mult mai empatice în poziţii de conducere decât bărbaţii. Asta până când le calci, chiar şi doar o singură dată, pe nervi.
 11. Faptul că şi femeile înşeală nu este doar un mit! Încercăm din răsputeri să răzbunăm atâţia ani de supremaţie masculină la acest capitol.
 12. Atunci când vă servim pe tavă vreo replică de genul „Eşti un tip tare drăguţ, dar e cam târziu!“, chiar înainte de felul doi ar trebui să vă prindeţi rapid că nu e cazul să mai cereţi şi desertul. Şi sub nici o formă să nu încercaţi să ne mai scoateţi şi la o a doua întâlnire.
 13. Uitarea succesivă a aniversărilor e motiv nu doar de ceartă, ba chiar de despărţire. Şi nu vă amăgiţi că un buchet trist de zambile o să rezolve problema. Se impun (din oficiu) bijuterii sau cosmetice scumpe.
 14. Chiar dacă voi credeţi că remarca „Ai mai slăbit!“ este una pozitivă, credeţi-ne, nu este! Nici pe departe.
 15. Apreciem atunci când prietena noastră cea mai bună vă este simpatică şi amuzantă. Când pe lângă aceste apelative o găsiţi şi sexy şi atrăgătoare atunci ar putea apărea o problemă. Mare!

Foto: Hepta

.