14 lecţii pe care le înveţi din întâlnirile pe internet

E prea priceput în informaţii despre zodii? Are la profilul de facebook doar poze alb-negru în care nici nu zâmbeşte? Atenţie! Toate acesta ar putea indica că tipul cu care vorbeşti online are… multe lucruri de ascuns. 

 1. „Îmi plac femeile independente“ înseamnă, de fapt, că nu are de gând să-ţi facă vreun capriciu costisitor, aşa că ai grijă: dacă mergeţi în oraş şi îţi comanzi homar, veţi plăti nota nemţeşte. Să nu spui că nu te-am avertizat (chiar dacă tipul pare foarte bine crescut)!
 2. Dacă are pe facebook poze cu toate femeile din viaţa lui înseamnă că este un tip pentru care este important palmaresul, altfel de ce ar simţi nevoia să-i vadă toată lumea cuceririle? Dacă nu renunţă la ele pentru tine, înseamnă că pur şi simplu reputaţia lui de cuceritor este mult mai importantă.
 3. Te întrebi cum de practică atâtea sporturi şi totuşi este aşa de… pufos? Păi, a trecut pe listă toate sporturile pe care le-a încercat începând din şcoala generală şi a mai adăugat şi alte câteva care sună foarte cool.
 4. Cere numărul de telefon tipului care te-a agăţat pe facebook, înainte de a accepta să ieşi cu el la o întâlnire. Nu de alta, dar imaginează-ţi scena: voi doi într-un club, aglomeraţie mare, tu nu l-ai văzut vreodată şi trebuie să-l identifici într-o mare de băieţi care arată cam la fel. Bine, nu spune nimeni că trebuie să vă întâlniţi direct în club, dar există şi posibilitatea asta.
 5. Nu are nici o poză în care zâmbeşte? Ori e un tip foarte serios, ori are o dantură foarte urâtă. Ambele variante îl descalifică din start din postura de potenţial iubit.
 6. Ignoră tipii care te spamează. Chiar dacă în mesajele cu pricina îţi spun cât eşti de frumoasă şi cât şi-ar dori să ajungă să te cunoască mai bine. În definitiv, nici o poveste de dragoste memorabilă nu a început de la un e-mail banal.
 7. Ai grijă la „rechini“. Cum „care rechini“? Aceia pentru care statusul „în căutare de prieteni“ înseamnă, de fapt, „în căutare de relaţii amoroase fără obligaţii“.
 8. Pozele alb-negru mint. Ce are de ascuns? O faţă plină de coşuri? Nişte haine incredibil de urâte?
 9. Aminteşte-ţi permanent: atracţia virtuală nu are de-a face cu cea reală. Josh Hartnett din e-mailuri poate fi în realitate Steve Buscemi.
 10. Schimbă-ţi des poza de profil de la facebook. Bărbaţii sunt precum peştişorii de acvariu: au impresia că este vorba de fiecare dată de altă persoană.
 11. Fii atentă la tipii prea pricepuţi în ale zodiilor. Nu este normal ca un bărbat să fie îndeaproape interesat de aşa ceva. Este clar, acela care te-a invitat la o cafea şi ştie absolut tot despre zodia ta încearcă să te impresioneze pentru a te cuceri mai uşor.
 12. Bărbaţii sunt de un optimism etern. Da, el chiar crede că glumele pe care ţi le-a spus sunt atât de amuzante încât nici nu ai observat că are cu vreo zece centimetri mai puţin decât a declarat.
 13. Evită tipii care susţin că au o relaţie foarte apropiată cu familia lor. În traducere liberă, acest lucru înseamnă: „Mama încă îmi mai spală lucrurile şi îmi face de mâncare, chiar dacă nu mai locuiesc în casa părinţilor“. Te asigurăm, nu ai nevoie de aşa ceva.
 14. Fii atentă la distanţa dintre e-mail-urile pe care vi le trimiteţi. Dacă îţi răspunde la interval mai mare de timp înseamnă că are mai multe potenţiale relaţii la orizont. Renunţă, nu e de tine!

Foto: Hepta

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com