12 lucruri care te scot din minţi

Testele stupide, statusurile pe Messenger, claxoanele la semafor… şi lista ar putea continua.

 1. Update-uri la Farmville, pe Facebook: „Dana şi-a cumpărat un pui de capră şi trebuie să cultive morcovi pentru a-l hrăni.“ Dragă Dana, iroseşte-ţi viaţa ta nu pe a noastră.
 2. Şoferii de autobuz care închid uşa şi pleacă exact când mai ai câţiva centimetri şi ajungi lângă uşă, după ce te-au şi văzut fugind. Şi asta se întâmplă mai ales atunci când eşti deja în mare întârziere.
 3. Statusurile de la Messenger şi de pe Facebook. De unde afli, chiar dacă nu te interesează, cine ce face, când şi eventual de câte ori. Mai ales că efectiv nu-ţi pasă dacă Mihai „aşteaptă un semn“.
 4. Să fii pusă pe speaker şi să nu ştii asta. Şi conversaţia pe care o ai să nu fie una tocmai ortodoxă.
 5. Că toate taxiurile dispar într-o mare gaură neagră de fiecare dată când te grăbeşti să ajungi undeva şi tocmai a început o ploaie torenţială.
 6. Newsletter-urile de la care nu te poţi dezabona. Deşi ai încercat tot ce este omeneşte posibil. Ce este atât de greu de priceput că nu te interesează suplimentul imobiliar al unui cotidian central?
 7. Preţurile „psihologice“, acelea gen 99,99 lei, la care niciodată nu primeşti rest. Nu că te-ai îmbogăţi de la această diferenţă, dar ţi se pare pur şi simplu frustrant.
 8. Nesimţiţii care parchează pe trotuar şi pe pistele de biciclete. Poţi să înţelegi că la capitolul locuri de parcare stăm prost, dar nu poţi să înţelegi dorinţa multora de a intra direct din maşină în birou. Mai ales că mişcarea nu a ucis pe nimeni.
 9. Claxoanele la semafor la o fracţiune de secundă după ce s-a făcut verde. Mai ales dacă intersecţia este foarte aglomerată şi ai avea loc să înaintezi cel mult câţiva metri.
 10. Femeile veşnic nemulţumite, care au mereu ceva de comentat şi simt nevoia să afle şi ceilalţi despre apăsările lor. De parcă nu ar exista nimic pe lume care să le facă fericite.
 11. Testele stupide de pe Facebook. Care dau şi dependenţă. Pentru că nu te mulţumeşti să te laşi doar tu păcălită, vrei să ştii ce rezultate au obţinut şi prietenele tale.
 12. Să-l iei la cumpărături pe iubitul tău. Care se declară plictisit de moarte din primele zece minute de umblat prin magazine. Şi pe care nu poţi să nu-l suspectezi de nesinceritate atunci când îţi spune că îţi stă superb cu orice ai proba. Ai o bănuială că face asta doar pentru a-şi scurta chinul.

Foto: Hepta

 

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com