10 momente prin care nu vrem să trecem a doua oară

Ştii acele momente în care ai dori ca pământul să ţi se deschidă sub picioare şi să dispari instant? Există multe astfel de situaţii prin care n-ai vrea să treci a doua oară.  

  1. Eşti la o petrecere când cineva te bate pe umăr şi îţi atrage atenţia mai există cineva care poartă o rochie la fel de fabuloasă ca a ta. Şi chiar când te gîndeai că vei fi atracţia serii…
  2. Îi trimiţi un SMS incitant prietenului tău, dar în loc să îţi răspundă acesta, te trezeşti cu un mesaj de la mama sau, şi mai rău, de la un fost iubit. Da, ştim, nu e vina ta că numele lor sunt atât de apropiate în agenda telefonului.
  3. Te întâlneşti cu o veche cunoştinţă şi te apropii să o îmbrăţişezi. În schimb, ea îţi răspunde cu o strângere de mână formală şi un zâmbet rece.
  4. O rogi pe vânzătoare să îţi aducă să probezi o rochie „pe mărimea ta“. Aceasta îţi aduce o mărime de două ori mai mare.
  5. Îi mărturiseşti fostului tău prieten că îţi doreşti să mai acorzi o şansă relaţiei voastre. El îţi spune că a întâlnit pe altcineva.
  6. Eşti atât de absorbită de discuţia pe care o ai cu băiatul de care eşti îndrăgostită încât uiţi că trebuie să mai cobori nişte trepte şi te împiedici. Stai liniştită, măcar nu te va uita niciodată… rostogolindu-te pe scări.
  7. De când sunteţi împreună, îţi laudă întruna mâncarea mamei lui. Când ajungi să încerci „delicatesele“ ei la prima cină în familie, ai impresia că o să ţi se facă rău din cauza gustului îngrozitor. Da, era mai bine să-ţi întrebi iubitul înainte cum defineşte el mâncarea bună.
  8. Eşti la o şedinţă şi, în cinci minute, vei susţine o prezentare importantă în faţa şefilor tăi. Numai că, din senin, începi să sughiţi fără oprire. Nu te îngrijora, se mai întâmplă. În plus, ce-ar fi viaţa fără puţină provocare?
  9. Eşti răcită, arăţi îngrozitor şi ai avut o zi grea la birou. Şi chiar când te gândeşti că nimic rău nu ţi s-ar mai putea întâmpla, dai nas în nas cu rivala ta din liceu, care, bineînţeles, arată perfect.
  10. Te pregăteşti pentru bal şi faci tot posibilul să fii ca o adevărată prinţesă. Numai că, în drum spre petrecere, o groapă te sabotează şi îţi rupi tocul. Priveşte partea bună a lucrurilor: pantofii au ajutat-o pe Cenuşăreasa să-şi găsească prinţul.

Foto: Montrose Digital Archive / William Bell

adina.popescu
adina.popescu@ringier.ro