10 lucruri fără de care nici o femeie nu ar trebui să trăiască

Ai dreptul la toată fericirea din lume, deci micile tale plăceri zilnice nu ar trebui să fie nici pe departe… vinovate. Iată zece lucruri fără de care nu ar trebui să trăieşti.

  1. Trei parole pe care să nu le uite vreodată şi care să nu fie de genul ziua de naştere, 1234 sau numele mamei.
  2. Un troler extrem de simpatic şi uşor de recunoscut pe bandă atunci când îşi aşteaptă bagajele şi o listă cu locuri pe care visează să le vadă cât mai curând.
  3. Un animal de companie pe care să-l poată mângâia, indiferent dacă este vorba de un căţel, o pisică sau un tip cu un păr extraordinar de plăcut la atingere.
  4. O prietenă căreia să poată să îi spună orice secret şi un amic împreună cu care să organizeze petreceri memorabile.
  5. O poză din copilărie pe care să o arate de fiecare dată la coafor atunci când vrea să-şi schimbe nuanţa părului.
  6. Cel puţin un truc amuzant cu care să impresioneze copiii prietenelor. Poate fi o jonglerie banală sau o bărcuţă ce din hârtie, copiii sunt uşor de păcălit.
  7. Măcar câteva zeci de perechi de pantofi. Ce importanţă are că nu apucă să îi poarte vreodată? Se ştie deja că ei reprezintă antidepresivul perfect şi acesta ar trebui să fie argumentul final.
  8. Internet la o viteză decentă. Că doar este esenţial să răspundă prietenelor la e-mailuri în timp util şi să-şi updateze permanent statusul pe reţelele de socializare.
  9. O listă cu parfumul, florile, cântăreţul şi culoarea preferate, pe care să le ştie toată lumea, astfel încât cei care o cunosc să o poată „surprinde“ cu cadouri inspirate de ziua ei şi nu numai.
  10. Prăjituri. Nu contează forma, culoarea, compoziţia, este important să ştie că le are mereu în casă. Şi este bine de ţinut minte că, atunci când ai de sărbătorit ceva sau când eşti foarte tristă, numărul de calorii nu ar trebui să conteze

Foto: Yannis Vlamos.

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro