Vedetele ne dau sfaturi despre sex

Sex, dragoste, încredere… În ziua de astăzi protocolul intimităţilor noastre a devenit mai complicat ca oricând, iar problemele morale nu au fost vreodată uşor de rezolvat. Am pus la cale un nou catalog de dileme sexuale şi răspunsurile lor.

DO Este în regulă să ies cu colegul de birou? Până acum ceva timp, dacă îţi plăcea un coleg de la serviciu trebuia să te resemnezi doar cu uitatul pe furiş la el şi oftatul lung când el pleca de la birou. Dacă îţi place de colegul de la Resurse Umane şi ţi se pare că şi el se bucură când te vede, nu mai pierde timpul! Însă nu te încurca cu şefi căsătoriţi pentru că niciodată nu se termină cu bine pentru tine.

DON’T Pot să-i spun că îmi place de prietenul lui? Nici să nu te gândeşti! Doar nu vrei să le strici prietenia, iar tu să cazi în dizgraţie. În cazul în care iubitul tău ar mai da o şansă relaţiei, între voi va rămâne mereu o anumită doză de suspiciune care nu va putea fi înlăturată uşor.

DO A doua şansă? Angelina Jolie nu a vrut să se căsătorească cu o conştiinţă încărcată, aşa că i-a mărturisit lui Brad Pitt că l-a înşelat la începutul relaţiei lor. După o ceartă zdravănă, Brad Pitt a iertat-o pe Angie, de dragul copiilor.

DON’T Cameră de filmat în dormitor? Mai bine nu! Chiar dacă ai o parolă greu de reţinut la calculator sau ascunzi înregistrarea în seif, întotdeauna va fi găsită de un binevoitor care o va distribui pe internet. Cum crezi că au devenit cunoscute Paris Hilton şi Kim Kardashian?

DON’T Nu te folosi de sex ca să-l pedepseşti. Ştiu, când eşti supărată pe el, ţi se pare că e cea mai bună idee,  însă nu e aşa. Abstinenţa ca formă de disciplină va duce la neînţelegeri şi mai mari în relaţia voastră. Discutaţi despre lucrurile care vă de­ranjează în afara dormitorului. Utilizarea sau privarea de sex pentru a-ţi exprima furia este un lucru imatur, care poate duce la resentimente de ambele părţi.

DO Oferă-i sprijin, în ciuda zvonurilor. Selena Gomez nu a lăsat zvonurile unui presupus copil al lui Justin Bieber să-i afecteze relaţia cu acesta. Totul s-a dovedit a fi o minciună. Iar sfârşitul relaţiei lor nu poate fi pus pe seama acestui zvon.

DON’T Nu folosi sexul ca o scuză pentru a sta într-o relaţie. De multe ori am auzit oameni care erau nefericiţi, dar continuau să stea în acea relaţie pentru că partidele de sex erau extraordinare. O relaţie adevărată trebuie să fie împlinită şi în afara dormitorului.

DO Foloseşte-te de sex pentru a te simţi mai sexy. Când eşti lipsită de încredere în tine sau ai născut, nu există o modalitate mai bună pentru a-ţi recâştiga încrederea în corpul tău decât să faci sex cu cineva care chiar îţi iubeşte trupul. Când îl vei vedea şi vei simţi cât de mult se bucură să te atingă, îţi vei aminti cât de sexy eşti cu adevărat.

DON’T Rmân cu el chiar dacă mă înşală? Infidelitatea compulsivă care devine şi publică, precum cea a lui Tiger Woods, este scandaloasă.

DON’T Nu ceda sexului după despărţire. Sexul cu un „ex“ nu te ajută să treci mai uşor peste o despărţire. De multe ori ni se întâmplă să ne întoarcem în braţele unui fost iubit pentru o noapte. Cu toate că ne spunem că e doar temporar şi că aşa suferim mai puţin, nu ne ajută cu nimic, ba, mai mult, este mult mai greu să trecem peste relaţie şi să ne continuăm viaţa.

DON’T Ai grijă în compania cui te afli. Să te laşi agăţat de un iepuraş Playboy ahtiat după faimă? Colin Farrell trebuia să se fi gândit mai bine.

DO Experimentează! Jocurile sexuale. În timpul căsniciei cu Tony Parker, Eva Longoria mărturisea că îi place să fie legată de către soţul ei cu cravata din mătase.

Foto: Chris Craymer, Northfoto

 

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com