Semnale care arată că fostul iubit încă se mai gândește la tine

Relația voastră s-a încheiat, dar se pare că fostul tău iubit nu a ieșit cu totul din viața ta, pentru că te întâlnești tot timpul cu semnale (mai mici sau mai mari) care îți amintesc de acesta.

Poate că motivul pentru care se pare că fostul tău iubit încă nu a dispărut cu totul din peisaj este faptul că acesta nu atrecut peste despărțire și încă își mai dorește să fie împreună cu tine.

Dacă această idee ți-a încolțit în minte, dar nu ai certitudinea că fostul partener își dorește să formați din nou un cuplu, există cîteva indicii care ar putea să te ajute să înțelegi mai bine atitudinea acestuia. Iată câteva dintre semnele care își spun că fostul iubit încă se gândește la tine:

Îți urmărește postările de pe rețelele sociale
În era rețelelor sociale poate fi cam dificil să eviți orice interacțiune cu un fost iubit, zicala „ochii care nu se văd, se uită” nu mai este valabilă. Dacă îți dorești să eviți eventuale emoții negative sau dureroase, poate că este mai înțelept să renunți să îi mai urmărești pe Instagram sau Facebook. Dar, dacă ai observat să fostul tău iubit a început să îți dea din ce în ce mai des „like” la poze sau să îți urmărească fiecare Instastory, poate că el nu a trecut încă peste relația voastră și mai este prins în sentimentele din trecut. Dar, ca în orice situașie din viață, există și o altă versiune și poate că el face aceste lucruri doar pentru a fi prietenos.

Îți scrie sau te sună la ore târzii
Acest indiciu este unul dintre cele mai puternice semne că fostul tău iubit nu își dorește să fie, de fapt, fost. Cu siguranță, ți s-a mai întâmplat, ție sau unei prietene de-ale tale, sau poate că ai fost chiar tu cea care a încercat să mai vorbească cu un fost partener, în special în momentele în care te-ai simțit singură sau mai vulnerabilă. Așadar, dacă te trezești din senin cu numele fostului iubit pe ecranul telefonului mobil, poți să fii sigură că acesta încă se mai gândește la tine și la toate momentele pe care le-ați împărtășit.

Îți spune că îi lipsesc anumite lucruri legate de persoana ta
„Mi-a fost dor de râsul tău molipsitor!” Dacă te-ai întâlnit din întâmplare cu fostul tău iubit, iar acesta îți spune că îi lipsește un lucru pe care obișnuiești să le faci tu, cum ar fi modul în care te bucuri când ți se servește mâncarea la un restaurant atunci când îți este foame sau modul în care cânți atunci când conduci, atunci el încă mai este cu gândul la tine. Acesta este, de fapt, modul lui subtil de a-ți spune că și-ar dori ca relația voastră să nu se fi încheiat și că îi este dor să te aibă în preajmă. Dacă și tu simți la fel, acesta este momentul în care ar trebui să acționezi.

Foto: outnow.ch

Natalia Muntean
natalia.muntean@ringier.ro