Planul B după prima întâlnire

Uneori, pregătirile dinaintea unei prime întâlniri merită efortul, alteori însă… seara se dovedeşte a fi un adevărat dezastru. Chiar dacă lucrurile nu au decurs tocmai cum ai visat, există întotdeauna planul B: a doua întâlnire.

Uneori, pregătirile dinaintea unei prime întâlniri merită efortul, alteori însă… seara se dovedeşte a fi un adevărat dezastru. Chiar dacă lucrurile nu au decurs tocmai cum ai visat, există întotdeauna planul B: a doua întâlnire.

Prima întâlnire: eşec total

Deşi întâlnirea voastră părea promiţătoare, ea nu s-a desfăşurat aşa cum te aşteptai. Băiatul care ţi se părea perfect până în acel moment se poate dovedi o adevărată pacoste: arogant, nepăsător sau extrem de timid, incapabil să poarte o conversaţie cu tine. Îţi pare rău că ţi-ai pierdut timpul şi te gândeşti cum să scapi dintr-o situaţie penibilă pentru amândoi.

Următorul pas: una dintre regulile esenţiale ale întâlnirilor este să ai întotdeauna un plan de „evadare“ dintr-o situaţie dezastruoasă. Vechiul truc este ideal: un telefon subit de la o prietenă care are nevoie urgentă de tine. Cu toate acestea, o primă întâlnire eşuată din diferite motive nu înseamnă că nu mai există nicio speranţă. Dacă îl placi cu adevărat şi crezi că poţi trece peste stângăciile sale, acordă-i o şansă în plus. Cine ştie, poate că la a doua întâlnire, amândoi veţi fi mai relaxaţi şi totul se va desfăşura aşa cum îţi doreşti.

Prima întâlnire: succes răsunător

V-aţi înţeles de minune încă din prima clipă şi aţi descoperit că aveţi o mulţime de lucruri în comun. Sună minunat, nu-i aşa? Deşi întâlnirea a decurs excelent, nu trebuie să grăbeşti lucrurile sau să îţi creezi aşteptări foarte mari de la el. Relaţia voastră trebuie să evolueze firesc, să urmeze anumite etape.

Următorul pas: a doua întâlnire nu seamănă deloc cu prima. Dispar emoţiile şi puteţi discuta cu mai multă uşurinţă despre tot ce vă trece prin cap. Îl placi şi ai vrea să ştii totul despre el, însă ai grijă să fii moderată şi să nu-l sufoci cu o avalanşă de întrebări indiscrete şi destul de personale.E doar a doua întâlnire! Fii seducătoare, demonstrează-i că eşti o tipă inteligentă, amuzantă şi că împreună puteţi fi extraordinari.

Trei trucuri pentru o a doua întâlnire perfectă

  1. Alege un loc diferit de cel de la prima întâlnire. Dacă iniţial aţi mers într-o cafenea, acum este timpul să diversificaţi activităţile. Propune-i să mergeţi împreună la un film (de preferat o comedie romantică, n-ar fi bine să fie prea multă dramă încă de la a doua întâlnire) sau la o partidă de bowling. Distracţia va fi garantată.
  2. Depăşeşte stadiul conversaţiei de bază. OK, ai aflat ce filme îi plac, ce cărţi citeşte şi ce ocupaţie are, însă este momentul să afli mai multe despre el şi să-i dezvălui mai multe despre tine. Sigur, discuţia nu trebuie să devină un interogatoriu stânjenitor, dar comunicarea şi înţelegerea celuilalt sunt esenţiale pentru un cuplu.
  3. Creează contextul pentru o a treia întâlnire. Dacă îţi place cu adevărat băiatul, trebuie să îţi foloseşti toate armele pentru a-l cuceri. Dacă în timpul întâlnirii menţionează că are o pasiune, cum ar fi, de exemplu, tenisul, propune-i să te înveţe şi pe tine. În acest fel, îţi vei arăta interesul faţă de el şi de lucrurile care îi plac şi veţi deveni mai apropiaţi. 

Foto: Zoltan Tombor