Patru obiceiuri la care iubitul tău ar prefera să renunţi

În timp ce femeile numără caloriile din frunza de salată pe care o mănâncă la cină, bărbaţii numără câte chipsuri pot băga în gură deodată. Ele ies la alergat în fiecare seară, ei merg la bere cu băieţii.

Nu sunt sigur că bărbaţii au cea mai vagă idee prin ce trebuie să treacă o femeie pentru a arăta mereu strălucitoare. Cred că ele fac eforturi supraomeneşti pentru a-şi păstra tinereţea, în timp ce ei arată din ce în ce mai bine odată cu trecerea anilor (asta dacă nu cumva devin posesori de chelie şi abdomen „impresionant“ de la bere).

Aşadar… ce spun bărbaţii?

Doamnelor, arătaţi fabulos şi vă spun cu mâna pe inimă că noi apreciem lucrul acesta, dar toate chinurile prin care treceţi pentru a fi mereu frumoase par uneori inumane. Aşa că am să vă enumăr – şi mulţi alţi bărbaţi mă vor susţine – la care lucruri din rutina voastră permanentă de înfrumuseţare puteţi renunţa cu toată încrederea. (Şi tare ne-ar plăcea ca timpul pe care îl câştigaţi astfel să-l petreceţi cu noi în pat, dimineaţa!)

  1. Tratamentele nesfârşite împotriva ridurilor Da, ştim că este esenţial pentru voi să arătaţi mai tinere decât sunteţi în realitate, putem chiar să şi înţelegem asta. Dar obiectivul vostru „zero riduri“ ni se pare revoltător. Adică, ridurile de expresie din jurul gurii arată că eşti o persoană mereu zâmbitoare, nu o femeie bătrână. De ce vreţi să renunţaţi până şi la asta?  Şi, în plus, sutele de creme, zecile de măşti cosmetice, orele petrecute la cosmetică (în adevărate chinuri, credem noi). Chiar merită efortul? Pentru noi, care ne gândim numai la binele tău, nu.
  2. Sutienele cu „îmbunătăţiri“ Recunoaştem, bărbaţii se holbează la femeile cu sânii mari, dar asta nu înseamnă că nu-i apreciem pe cei de toate mărimile. După cum bine spunea un prieten, „am ieşit de-a lungul timpului cu femei cu sâni de toate mărimile şi ce pot să spun e că absolut toate au fost grozave“. Singurul moment în care suntem dezamăgiţi? Atunci când dai jos sutienul şi ceea ce găsim nu este nici pe departe ceea ce ne aşteptam (şi nu aşteptările noastre sunt prea mari, ci asta ne-ai făcut să credem).
  3. Să stai cocoţată permanent pe tocuri Să porţi perechi chinuitoare de stiletto doar ca să pari mai înaltă chiar nu are rost, pentru că bărbaţii nu observă niciodată detalii precum înălţimea. Dacă mă întrebi pe mine ce înălţime avea oricare dintre femeile cu care am fost de-a lungul timpului, răspunsul ar fi: „undeva între 1,60 şi 1,70“, dar, sincer, nu am nici cea mai vagă idee. Şi cum e puţin probabil să şi verifici informaţia, ai să mă crezi pe cuvânt.
  4. Machiajul de la prima oră a dimineţii Rujul de pe buze s-a dus de multă vreme, părul îţi stă precum un cuib de pasăre şi ochii îţi sunt cârpiţi de somn. Da, este imaginea ta dimineaţa şi mi se pare foarte drăguţă. Asta demonstrează că noaptea care a trecut a fost una agitată şi da, a fost aşa şi datorită mie. Nu te grăbi să te transformi în tipa impecabilă pe care o ştie toată lumea de la birou. Mai stai aşa măcar o vreme. O să apreciez, cu siguranţă.

Foto: Hepta.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com