Nu trebuie să ştie că l-ai înşelat pe fostul

Ia-ţi adio de la momentele penibile şi regretabile pe care le-ai trăit alături de foştii iubiţi! E timpul să te bucuri de dragostea noului tău prieten!

“Gata! Promit că de mâine mă fac fată cuminte”. Îţi spui asta tot timpul, dar noaptea te gândeşti la fostele experienţe sexuale… Ai perioade în care ai vrea să uiţi de ultimele tale relaţii, dar există ceva în tine care nu te lasă. Te temi însă să nu fii judecată, aşa că refuzi să stai de vorbă cu actualul prieten despre trecut. Învaţă câte ceva din fostele legături amoroase pentru ca să ai parte de o relaţie, dacă nu perfectă, aproape perfectă în viitor!

Ce te nelinişteşte: “Nu ştie cu câţi bărbaţi m-am culcat”
Noua ta relaţie merge foarte bine, dar întrebarea “Cu câţi?” revine obsedant. Ai impresia că iubitul tău pune foarte mult accent pe acest aspect şi te simţi datoare să-i răspunzi.
Depăşeşte acest complex: Sinceritatea nu este întotdeauna cea mai bună soluţie. Cu siguranţă vrei să-ţi fereşti partenerul de posibile boli cu transmitere sexuală, dar, dacă ţi-ai făcut un examen ginecologic şi eşti cu analizele la zi, nu ai motive să te temi şi nici nu trebuie să-i vorbeşti iubitului despre lucruri care nu-ţi convin. Când vorbeşti despre “numărul partenerilor de sex”, gândeşti în termeni cantitativi şi nu calitativi. E ca şi cum te-ai pregăti să închei o afacere. Bărbaţii care te întreabă cu câţi ai mai fost înainte vor să ştie, de fapt, prin ce sunt ei deosebiţi faţă de foştii iubiţi. Cel mai bine e să-i spui că nu contează câţi prieteni ai avut în trecut, fiindcă acum eşti interesată doar de o singură persoană.

Ce te nelinişteşte: “Trecutul meu pervers…”
Ai trecut prin multe experienţe sexuale aparte înainte de această relaţie şi, dacă stai bine şi te gândeşti, eşti destul de ruşinată de ele. Nu vrei să mai repeţi greşelile din trecut, dar ce te faci dacă el îşi doreşte asemenea lucruri?
Depăşeşte acest complex: Gândeşte-te bine la implicaţiile unei astfel de confesiuni făcute noului partener. Dacă există un lucru pe care-l regreţi, cel mai bine e să păstrezi tăcerea. Mulţi bărbaţi se simt ameninţaţi de trecutul sexual al iubitelor lor, mai ales dacă acesta implică experienţe care nici pe tine nu te bucură. Eşti îndreptăţită să păstrezi aceste lucruri pentru tine. Totuşi, dacă partenerul tău vrea astfel de experienţe, iar tu nu ţi le mai doreşti, unele amănunte despre trecutul tău îl vor ajuta să-ţi înţeleagă reticenţa. Explică-i cum te-au făcut să te simţi şi spune-i că nu vrei să afectezi noua relaţie făcând ceva ce ştii că vei regreta. Dacă ţine cu adevărat la tine, va evita să mai deschidă acest subiect.

Ce te nelinişteşte: „Am avut o relaţie cu o femeie“
Poate eşti bisexuală sau ai avut câteva relaţii ocazionale cu o femeie. Ai impresia că, dacă îi vei spune acest lucru, îl vei îndepărta.
Depăşeşte acest complex: Experienţele homosexuale nu mai sunt atât de şocante în zilele noastre, iar dacă va reacţiona ciudat, acest lucru spune multe despre el. Oamenii simt nevoia să spunem tot ceea ce fac persoanei iubite. Dacă, însă. îi povesteşti amănunte din relaţiile anterioare numai pentru a te uşura, mai bine îţi reconsideri atitudinea. A fi tăcută nu înseamnă a fi secretoasă, este o limită clară între cele două situaţii. În cazul în care decizi să te destăinui, fii pregătită pentru întrebări. Va fi foarte curios, îţi va cere să-i povesteşti această experienţă şi să-l asiguri că acum ai ochi numai pentru el.

Ce te nelinişteşte: „Mi-am înşelat fostul prieten“
Ultima relaţie a eşuat din cauza infidelităţii tale. Te temi să-i spui asta noului partener, pentru că s-ar putea să creadă că se va întâmpla şi în cazul său.
Depăşeşte acest complex: Gândeşte-te foarte bine înainte de a divulga ceva atât de compromiţător. Acea relaţie s-a terminat, e de domeniul trecutului. Dacă îi vorbeşti despre ce i-ai făcut fostul iubit, rişti să-l faci paranoic. În cazul în care te întreabă sau simţi nevoia să-i spui, fii atentă la modul în care i-o spui. Nu îi povesti asta în timpul unei discuţii mai aprinse sau într-un loc public. Asigură-te că sunteţi singuri şi că ai suficient timp pentru explicaţii. Trebuie să înţeleagă că a fost o greşeală care nu se va mai repeta. Fii pregătită pentru cazul în care îţi va cere puţin timp ca să reflecteze la ceea ce i-ai povestit.

Ok, recunoaşte…
Prietenii tăi  bărbaţi au plătit pentru sex?
Studii realizate de revistele americane pentru adulţi arată că unul din zece bărbaţi a plătit o femeie pentru sex. Bărbaţii cu vârste cuprinse între douăzeci şi treizeci de ani sunt cei care merg cel mai des la prostituate. Procentul nu se datorează faptului că bărbaţii le folosesc mai des, ci probabil pentru că sunt mai deschişi la astfel de situaţii.

Foto: Hepta

.

Tags:
,
Adriana Matei
contact@misshypewit.com