Hei, este ok… la masculin

Bărbaţii noştri s-au schimbat, iar acest lucru este din ce în ce mai vizibil. Dacă până acum un sfert de secol nu prea ţi i-ai fi imaginat în ipostaze mai ,,casnice”, acum aceste activităţi sunt la ordinea zilei.

Bărbaţii noştri s-au schimbat, iar acest lucru este din ce în ce mai vizibil. Dacă până acum un sfert de secol nu prea ţi i-ai fi imaginat în ipostaze mai ,,casnice”, acum aceste activităţi sunt la ordinea zilei.

Ai remarcat că bărbaţii noştri sunt din ce în ce mai preocupaţi de aspectul lor fizic şi că sunt din ce în ce mai implicaţi în creşterea copiilor, ba chiar mai mult, aleg să intre în concediu de paternitate în locul soţiei. Aşadar, am simţit nevoia unui articol „Hei, este ok…”, realizat special pentru iubiţii noştri.

Hei, este ok să…

… alegi cu atenţie hainele pe care le porţi, să te gândeşti minute bune dacă batista pe care o porţi în buzunarul hainei se asortează cu cămaşa.

… ai la fel de multe perechi de pantofi ca iubita ta şi să nu poţi să rezişti să-ţi cumperi încă o pereche, identică cu cei achiziţionaţi săptămâna trecută.

… faci sport în fiecare zi pentru că vrei să fii în formă. Şi pentru că ştii cât de mult ne plac bărbaţii cu braţe puternice.

… îţi placă să găteşti şi să o faci de o mie de ori mai bine decât iubita ta. Ştie oricine că cei mai buni bucătari sunt bărbaţii. Cartofii prăjiţi şi pastele cu fructe de mare nu au fost nicicând mai bune ca cele gătite de iubitul nostru.

…ieşi cu copilul în parc şi astfel să împuşti doi iepuri dintr-o lovitură: tu faci sport, iar cel mic se bucură de prezenţa ta.

…pretinzi că te doare capul dacă nu ai chef de o partidă de sex într-un moment anume. Sau să pretinzi că ai nevoie urgentă la baie, chiar dacă nu e cea mai inteligentă scuză din lume, funcţionează. La întoarcere, ea nu va mai avea chef de tine.

…plângi la finalul unul film foarte emoţionant sau în faţa iubitei tale dacă eşti îndrăgostit până peste cap de ea.

…mergi la salon pentru a da o nouă formă sprâncenelor tale, chiar dacă s-ar putea să îţi faci iubita invidioasă. Un bărbat neîngrijit nu este deloc cool!

…mai dai o fugă până în mall pentru a achiziţiona noua pereche apărută pe site. Cu ocazia asta, poate îi cumperi una şi iubitei tale. Ne plac bărbaţii care ne fac surprize!