Cum să reaprinzi scânteia în dormitor

Este sexul unul dintre punctele de lista ta cu chestii pe care trebuie să le îmbunătăţeşti? Află cum să reaprinzi flacăra pasiunii!

Este momentul pentru o sesiune de terapie de cuplu, dar nu genul acela care implică un psiholog, o canapea şi multe şerveţele. Asta dacă nu cumva obişnuiţi să folosiţi scenariul acesta pe post de joc erotic. Îţi sugerăm şapte moduri în care poţi păstra vie pasiunea.

1. Reamintiţi-vă cum era la început

Îţi mai aduci aminte cum era atunci când nu vă puteaţi lua mâinile unul de pe celălalt? Ei bine, nu există nici un motiv să nu mai faceţi asta după un an sau mai mulţi de relaţie. Majoritatea cuplurilor ar trebui să retrăiască aceste momente, cel mai adesea la un pahar de vin roşu, pentru că, după atâţia ani, vă cunoaşteţi foarte bine unul pe celălalt şi nu aveţi nevoie decât de atmosfera potrivită pentru a reînvia nopţile pasionale de altă dată.

2. Păstrează mereu misterul

Nimic nu omoară pasiunea mai mult decât nişte lenjerie intimă de pe vremea bunicii, aşa că îmbracă-te sexy, măcar din când în când. Şi, chiar dacă sunteţi împreună de ani de zile, nu este recomandat să asiste la şedinţele tale săptămânale de epilat sau să afle detalii despre neplăcerile din zilele „acelea“ ale lunii.

3. Lasă-te în voia simţurilor

Când te simţi în dispoziţie senzuală, fă ceva schimbări în dormitor. Cearşafuri din satin, beţişoare parfumate şi chiar o culoare îndrăzneaţă a pereţilor îţi vor creşte cheful de amor. Gătiţi împreună chestii ciudate cu ingrediente afrodiziace precum ciocolata sau chili sau faceţi o baie cu multă spumă, la lumina lumânărilor.

4. Nu te lăsa distrasă de altceva

Dacă ţi-ai propus o noapte de amor, este esenţial să înlături toţi factorii care ţi-ar putea distrage atenţia. Închide televizorul deconectează toate telefoanele şi, dacă ai copii, trimite-i să doarmă la bunici. Şi, mai ales, lasă în afara dormitorului toate probleme de la birou.

5. Fă o escapadă târzie la un pahar cu vin

Gândeşte-te la un loc de care eşti îndrăgostită şi în care nu există riscul să întâlneşti pe cineva cunoscut. Îmbracă-te provocator şi mergeţi să beţi ceva. Va fi ca pe vremea când aveaţi primele întâlniri pe care le aşteptai cu mare nerăbdare. După aşa atmosferă, nu trebuie să-ţi explic eu cum va fi partida de amor care va urma acasă.

6. Distruge rutina!

Analizează cu atenţie viaţa ta amoroasă. Poţi să spui fără să clipeşti cum o să decurgă toate partidele de sex din următoarele trei luni? Ştii exact ce o să-ţi spună, ce o să facă, unde, de câte ori şi ce se va întâmpla după? Ei bine, e timpul să faci o schimbare. Obişnuieşti să faci amor noaptea, cu lumina stinsă? Încearcă şi dimineaţa când te trezeşti. Te-ai săturat să priveşti tavanul din dormitor în fiecare noapte? Ce-ai spune să te „joci“ şi în altă parte a casei?

7. Dormi într-o ţinută incitantă

În caz că aveai vreo îndoială, bărbaţii chiar sunt fascinaţi când văd tocuri foarte înalte sau lenjerie intimă, iar reacţia lor este imediată. Aşa că, de ce să nu profiţi de acest detaliu? Trezeşte-i interesul cu o ţinută care să-l scoată din minţi.

Foto: Hepta

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com