Cum să pleci acasă cu tipul hot

Crezi că poţi avea tipul frumos de pică pe care îl doresc toate femeile din încăpere? Ei bine, da. Şi nici măcar nu este atât de complicat pe cât crezi.

Ştie toată lumea: bărbaţii sunt fiinţe necomplicate (dacă ar fi să fac o comparaţie extremă, euglena verde ar fi pe-aproape). În virtutea acestui adevăr, dacă mi-aţi cere să vă fac un plan de atac pentru a fi sigure că cel mai hot tip din încăpere va fi al vostru, acesta ar arăta astfel: pasul unu – ia-l în serios; pasul doi: ia-l acasă. Da, este chiar atât de simplu. Doar citeşte şi află cum.

Un tip hot este posibil să nu ştie cum să vorbească cu tine…

Ai fost invitată la o petrecere. Sunt câteva zeci de oaspeţi, dar l-ai văzut din clipa în care ai intrat şi nu-ţi mai poţi lua ochii de la el. În câteva minute, acest lucru devine evident până şi pentru el. Şi totuşi nu face nici o mişcare. Crezi că nu este interesat de tine? S-ar putea ca nu acesta să fie motivul, ci pur şi simplu să nu fie capabil să interacţioneze cu persoane pe care nu le cunoaşte. Mergi la el şi prezintă-te, apoi începe o conversaţie nevinovată. Măcar aşa îţi vei da seama dacă ai vreo şansă cu el. Şi încă ceva: nu confunda timiditatea cu aroganţa. Poate că tipul cu pricina e doar timid şi nu are curaj să te abordeze, nu un personaj conştient de frumuseţea proprie, care consideră că este prea bun pentru oricine. În ambele cazuri, trebuie să te convingi singură.

 …Dar cu siguranţă este priceput în ale sexului

Partea bună când eşti un tip frumos este că ai parte de o mulţime de tipe interesate să facă sex cu tine. Şi, oricât ai fi de nepriceput, experienţa se acumulează; prin urmare, atunci când vei ajunge tu în patul lui vei avea o surpriză plăcută. Aşa că, mergi la el şi prezintă-te. Dacă se va lega ceva, va merita efortul, crede-mă!

Cel mai important lucru? Ia-l în serios!

Ai auzi adesea femei care arată incredibil de bine plângându-se că nu li se dă nicio şansă când vine vorba de carieră, pentru că cei mai mulţi dintre angajatori cred că tipele frumoase nu au cum să fie şi deştepte. Acest lucru este valabil şi în cazul bărbaţilor. Da, este frumos, şi abia aştepţi să te afişezi cu el, spre invidia tuturor prietenelor tale, dar dă-i o şansă! Este posibil să rămâi plăcut surprinsă. Ascultă-l când vorbeşte despre pasiunile lui, întreabă-l şi alte lucruri în afară de adresa salonului unde se tunde încât are freza aceea impecabilă; încearcă să discuţi cu el şi lucruri inteligente. Pe scurt, ia-l în serios, pentru că astfel ai şanse bune să-l iei acasă!

Dos&Don’ts

* Dacă îl abordezi la o petrecere şi nu pare interesat de tine, renunţă, nu are rost să te umileşti în faţa nimănui. Da, nici măcar în faţa lui McDreamy.

* Nu-l lăsa să vadă cât de mult îl placi, ştie el prea bine că toate femeile oftează după el. O atitudine relaxată şi mimarea unei doze mici de interes pentru persoana lui vor fi în avantajul tău.

* Mergi tu să-l abordezi, chiar dacă ţi se pare imposibil ca un bărbat atât de arătos să fie singur. Pentru că majoritatea femeilor tind să creadă despre orice tip frumos că este combinat.

Foto: Pamela Hanson

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com