Cine-i mai vinovat: iubitul tău sau amanta?

Fiecare dintre noi a trecut măcar o dată prin această experienţă neplăcută: a fost înşelată de iubit. Nu este un lucru pe care să vrem să-l rememorăm şi încă ne mai amintim suferinţa pe care am trăit-o în acel moment. Între noi fie vorba, cu acea ocazie am constatat că vocabularul nostru concurează cu succes pe cel al unui birjar şi nu ne doream nimic mai mult decât să o întâlnim pe femeia fatală care l-a atras în mrejele ei pe cel de care eram îndrăgostite. Recunoaştem, ne-au trecut prin cap destule scenarii… criminale, dar gândul că următorii ani vor fi petrecuţi apoi în închisoare ne-a făcut să ne temperăm pornirile „ucigaşe”.

Dacă tocmai ai descoperit că iubitul tău nu a fost deloc cuminte şi devreme acasă, iată câteva sfaturi utile ca să depăşeşti mai uşor această situaţie. Până la urmă de ce să faci riduri din cauza supărării şi a stresului? Chiar dacă acum îţi vine greu să crezi asta, cu un strop de optimism vei reuşi să treci peste una dintre cele mai ciudate situaţii din viaţa ta.  Uite un set de reguli pe care să le iei în calcul în cazul nefericit în care prietenul tău calcă strâmb.

OK, eşti supărată. Pe iubit, amanta lui, toţi prietenii care ştiau de infidelitate. Şi da, ai voie să-ţi plângi de milă şi să urăşti pe toată lumea. Dar nu-ţi irosi luni bune din viaţă alimentând la nesfârşit aceste gânduri negative. Aşadar, limitează-te la o zi în care ai voie să urăşti pe toată lumea! Din când în când ai voie să ai un astfel de comportament, iar dacă tocmai ai aflat că ai fost înşelată, acest comportament este cu atât mai justificat. Plângi, strigă, descarcă-te dând cu pumnii în perne. Dacă tot nu ai reuşit să scapi de starea proastă, îmbracă echipamentul de jogging şi fugi să alergi în parc.  Este o metodă excelentă ca să te descarci, să scapi de stres şi, cel mai important, să obţii un corp fabulos – crede-ne, încrederea în tine va fi la cote maxime, iar bărbaţii disponibili vor remarca acest lucru. Util, mai ales că ai nevoie de un nou iubit! În plus, atunci când faci sport îţi canalizezi atenţia asupra unui lucru care nu are nicio legătură cu faptul că tocmai ai aflat că iubitul tău te-a înşelat.

Uită de răzbunare! Sau, dacă nu te poţi abţine, poţi să îi aduci rivalei tale injurii, să o pui în situaţii jenante sau chiar să apelezi la violenţă… dar toate acestea ai voie să le faci MENTAL. Nu este nevoie să pui în practică acest comportament care nu este deloc lady like. Dacă tu consideri că acea persoană ti-a făcut rău, cel mai potrivit este să fii mai presus de ea şi să nu acţionezi la fel.

Acum treci la următorul nivel. Aminteşte-ţi că prietenul tău este de fapt trădătorul. El este cel care avea datoria să te respecte şi cel care trebuia să spună NU tentaţiilor. Mai mult ai avut ocazia să discuţi cu ea şi ai aflat că nu ştia de existenţa ta? Atunci este momentul să renunţi la orice fel de acţiune ostilă. Nu trebuie să deveniţi cele mai bune prietene, dar în fond şi ea a fost minţită de bărbatul pe care credea că-l iubeşte, la fel ca tine.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com