Ce vor bărbaţii vs. ce-şi doresc femeile

Cât de mare e deosebirea dintre ceea ce ne dorim noi şi ce îşi doresc ei? Pe scurt: se prefigurează un tratat de pace în războiul sexelor sau conflictul rămâne la fel de acut?

 

Ştim prea bine: diferenţele dintre femei şi bărbaţi depăşesc cu mult limitele pur biologice. Vorbim desigur despre reacţii, dorinţe, nevoi şi aşa mai departe. Şi totuşi: cât de mare e deosebirea dintre ceea ce ne dorim noi şi ce îşi doresc ei? Pe scurt: se prefigurează un tratat de pace în războiul sexelor sau conflictul rămâne la fel de acut?

Runda 1: E timpul să spui DA?

Sondajele arată că 47% dintre bărbaţi vor să se însoare după pragul de 30 de ani (34 ar fi vârsta ideală), în timp ce 57% dintre femei declară că 29 e vârsta perfectă pentru a face în sfârşit pasul cel mare!

Verdict: Reorientează-te: un iubit cu vreo 4-5 ani mai mare s-ar putea să fie soluţia dacă vrei să-ţi pui pirostriile.

Runda 2: Cum e mai bine?

Egalitatea e aproape perfectă atunci când punem în discuţie nopţile fierbinţi şi persoana cu care le împarţi: 63% dintre bărbaţi şi 64% dintre femei admit că sexul este mai bun atunci când se materializează cu o persoană cu care eşti într-o relaţie.

Verdict: Adio miturilor conform cărora cele mai hot sunt aventurile de o noapte cu vreun necunoscut, trăiască rutina şi comoditatea!

Runda 3: Secvenţe pentru adulţi

Fii sinceră! Atunci când te uiţi la un film sexy, la ce parte dai skip şi la care replay? 46% dintre femei afirmă că se uita la filme pentru adulţi în special pentru foreplay, în timp ce 36% dintre bărbaţi sunt interesaţi de scenele de sex oral.

Verdict: Nici o surpriză aici: am putea concluziona că fiecare analizează exact acele scene de care vrea să se bucure din partea partenerului.

Runda 4: Momentul adevărului

Déjà-vu: tu cu ce experienţe te lauzi? 66% dintre bărbaţi şi doar 34% dintre femei afirmă că au făcut sex cu o persoană de care nu erau atraşi.

Verdict: Ce reiese din asta? Evident că noi suntem mai selective decât ei. Ceea ce, vă sigurăm noi, e de bine!

Află ce e cool (sau nu) anul acesta:

  • DO: Să te îndrăgosteşti până peste cap de tocilarul din liceu care între timp s-a transformat într-un tip super hot cu ochelari trendy cu rame groase.
  • DO: Să organizezi o nuntă foarte mică, într-un loc cât mai departe de lume, la care să-ţi inviţi numai cei mai apropiaţi prieteni.
  • DO: Să continui să rămâi în relaţii bune cu toţi prietenii fostului tău iubit chiar dacă v-aţi despărţit nu tocmai bine.   
  • DON’T: Să nu-i dai nici măcar o şansă doar pentru că nu ştie exact cu ce se ocupă H&M şi nu e înnebunit după stilul lui Kate Moss.
  • DON’T: Să renunţi la nunta visurile tale în favoarea tradiţionalelor nunţi cu sute de invitaţi pe care nu i-ai văzut în viaţa ta.
  • DON’T: Să renunţi la toate prietenele şi prietenii comuni doar pentru că aţi făcut o schimbare majoră în viaţa voastră!

Foto: Hepta

.