Ce-şi doresc ei în secret, dar nu vor recunoaşte niciodată…

Cine şi-ar fi închipuit că bărbaţii pot fi timizi în pat? Ne dorim o mulţime de lucruri (nu neapărat ciudate rău), dar nu îndrăznim să vi le cerem; prin urmare, aşteptăm ca printr-o minune să vă treacă vouă prin minte să ni le oferiţi de bunăvoie.

Majoritatea bărbaţilor nu îndrăznesc să vorbească cu partenerele lor despre dorinţele ascunse pe care le au în pat, acesta fiind motivul pentru care, uneori, mai „calcă strâmb“. Şi contrar părerii generale, bărbaţii nu schimbă între ei impresii despre sex. Nu povestesc cum, de câte ori, unde sau cât de bine le-a ieşit; cel mult spun că au făcut-o şi cât de buni au fost. Aşa că, dacă nu putem discuta asta cu „băieţii“, cum să vă întrebăm pe voi? Dacă ne credeţi doar nişte ciudaţi obsedaţi, când noi chiar vă iubim sincer? Nu toţi bărbaţii îşi doresc chestii „altfel“ în pat, dar majoritatea din noi şi-ar dori, măcar o dată…

…Să vorbească

Şi asta nu înseamnă să vorbim în timpul partidelor de amor ca în filmele pentru adulţi (oricât de distractiv ar părea asta). Spre exemplu, ar fi drăguţ să vă putem povesti ultimul vis erotic pe care l-am avut – chiar dacă nu eraţi şi voi în el –, fără să vă gândiţi că nu ne mai place să facem sex cu voi. Sau ne-am dori să înlăturăm nesiguranţa şi să ne spuneţi ce vă place, ce nu, ce fantezii aveţi. Mai ales că ştim că puteţi mima perfect un orgasm spectaculos. Păi, în condiţiile astea, cum să nu-ţi faci griji?

…Să încerce şi „uşa din spate“

Nu suntem gay. Nu vrem să credeţi asta despre noi. Nu că ar fi ceva în neregulă cu persoanele care au alte orientări amoroase, numai că am fost învăţaţi să nu cerem unei femei să ne exploreze „emisfera sudică“ (şi temerile ne sunt justificate; dacă vreun curajos a cerut iubitei lui să se mai abată şi prin zona respectiv a fost imediat suspectat că i-ar plăcea, mai mult decât recunoaşte, bărbaţii). Dar, în ciuda acestor temeri, cumva – nu putem spune cum –, am descoperit că genul acesta de experienţă este chiar plăcută uneori.

…Să facem măcar o dată schimb de haine

Bărbaţii poartă pantaloni şi tricouri. Celelalte haine sunt doar variaţiuni pe aceeaşi temă. Dar este atâta mister în jurul lucrurilor pe care le purtaţi voi – lenjeria, fustele, pantofii, machiajul. Şi mai ales unghiile spectaculos colorate! Cum o fi să ai toate aceste opţiuni pentru a fi seducătoare? Bărbaţii ar avea toate motivele din lume pentru a fi măcar puţin geloşi. Majoritatea tipilor nu simt nici cea mai mică dorinţă de a se travesti, dar unii dintre noi ar vrea să încerce, măcar o dată, cu scuza că ne pregătim pentru un carnaval.

…Să faceţi ce nu vă caracterizează

Am învăţat de-a lungul timpului să nu vă insultăm sensibilităţile cu iz feminist. Noi ne luăm singuri băutura din frigider şi ne încălzim mâncarea şi voi nu vă simţiţi exploatate. Dar avem o fantezie total antifeministă. Bărbatul pe canapea în sufragerie, în faţa unui televizor cu ecran uriaş. Femeia aduce o bere rece din frigider, o toarnă agale în pahar, este îmbrăcată cât se poate de sumar, îi pune un DVD cu tipe care luptă într-un ring cu miere şi, în timp ce el priveşte minnunatul spectacol, nu ar fi rău deloc să îi facă şi un masaj uşor. Şi la final, o pizza ar fi perfectă.

…Să avem, măcar pentru o zi, vagin

Şi că tot am pomenit mai devreme de lucrurile pe care le aveţi voi şi nu le avem noi… Ne-am întrebat, măcar o dată în viaţă, cum ar fi să avem vagin. Dacă nu ştiaţi asta până acum, toţi suntem fascinaţi de părţile corpului pe care le aveţi doar voi. Par atât de misterioase şi de plăcute! Sute de specialişti au cheltuit milioane şi au pierdut ani buni încercând să imite senzaţiile din aceste zone cu ajutorul lubrifianţilor speciali, a unor dispozitive ingenioase, sau chiar a unor păpuşi gonflabile, extrem de realist făcute, dar nu au ajuns nici măcar pe aproape. Cum o fi să ai o astfel de putere a senzaţiilor? Cum te simţi ştiind că ai arma perfectă pentru a ne subjuga definitiv? Şi dacă puteţi să ne povestiţi cam ce simţiţi ca posesoare de tărâmuri misterioase, v-am fi recunoscători, pentru că ni se pare extrem de sexy să aflăm detalii atât de intime despre voi.

…Să ne anticipezi dorinţele

Poate că nu sună ca o chestie strict legată de sex, dar atunci când sunteţi foarte grijulii cu noi, aveţi ceva foarte senzual, care nu se prea poate descrie în cuvinte. Şi pentru că în general, nu ne este foarte clar ce vrem de la voi, ar fi chiar magic să ne anticipaţi dorinţele şi să ni le îndepliniţi. Sigur că ne-am dori să fiţi eroinele principale ale unei seri de naked sushi, dar surprizele pe care puteţi să ni le faceţi nu trebuie neapărat să fie neobişnuite sau foarte elaborate, doar seducătoare şi neaşteptate.

…Să te uiţi cu noi la filme pentru adulţi

Staţi, nu trageţi concluzii pripite! Nu e chiar ceea ce credeţi. Ne dorim să ni se permită să vă rugăm să vă uitaţi împreună cu noi la filme de genul acesta. Orice tip, înainte de a împlini 25 de ani, a apucat să vadă destul de multe filme porno, aşa că nu mai este chiar atât de interesat de acest aspect. Dar dacă am putea să le urmărim împreună cu voi, ar fi cu totul altă poveste. Şi fantezia noastră preferată este ca voi să fiţi personajele principale în propriul nostru film pentru adulţi. Poate nu vi se pare foarte măgulitor, dar pe cuvânt, este una dintre cele mai hot fantezii posibile.

…Să ne disciplinezi

Majoritatea dintre noi au fantezii cu voi pe post de profesoară severă, de amazoană sau de poliţistă. Asta s-ar putea să fie o reminiscenţă din copilărie când, sigur, fiecare a avut o profesoară care reuşea să-l cuminţească şi de care, deşi îi era puţin teamă, era fascinat. Ca adult însă, nimic nu este mai seducător decât o partidă fierbinte de amor cu voi în postura de dominatoare, măcar o dată. O linie cu care să ne bateţi la palmă şi nişte ochelari ar fi o recuzită genială.

…Să renunţi la jucăriile erotice

Bărbaţii au o relaţie de dragoste şi ură cu jucăriile voastre erotice. Pe de o parte, suntem siguri că, dacă le folosiţi de câteva ori pe săptămână, performanţele şi interesul vostru pentru partide serioase de amor scad considerabil. Pe de altă parte, suntem conştienţi că nu putem concura cu ele, pentru că nu funcţionăm pe baterii şi nu avem nici pe departe o lungime asemănătoare. Dar, privindu-vă cum le folosiţi, este extrem de incitant. Problema este că nu avem cum să vă cerem să renunţaţi la ele, pentru că am da dovadă de nesiguranţă şi nici nu putem să vă rugăm să le folosiţi, pentru că aţi putea crede că suntem doar nişte obsedaţi care nu se mulţumesc doar să se culce cu voi, ci au nevoie şi de spectacol erotic.

…Să ne asculţi

Unii bărbaţi şi-ar dori să experimenteze tot felul de lucruri în materie de sex, iar alţii se mulţumesc să facă acelaşi lucru de fiecare dată. Majoritatea dintre noi, curioşii, nu prea ştiu ce doresc tot timpul, dar dacă ne trece ceva prin minte ne-ar plăcea să ne ascultaţi cu atenţie şi să fiţi cooperante. Şi nu încercaţi să ne înţelegi, pentru că nici măcar noi nu o putem face. Cum ne-ar plăcea ca voi să jucaţi diverse roluri, nici noi nu ne-am da în lături de la a fi cavalerul care te salvează de la moarte, şmecheraşul de Dorobanţi sau măcar băiatul emo. Şi trebuie să vă mai spunem că lucrul cel mai sexy pe care i-l poţi spune unui tip este să ceară orice de la tine şi tu să-i îndeplineşti dorinţa? Chiar dacă nu puteţi face ceea ce vă cerem, este suficient să ştim că putem să vă spunem vouă orice şi nu trebuie să ne împărtăşim fanteziile unor necunoscute, pe net.

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com