Ce nu ar trebui să spună niciodată un bărbat

Uneori pot fi cei mai simpatici și ne fac să ne simțim minunat, însă alte ori reușesc să ne enerveze printr-o simplă frază spusă într-un moment nepotrivit.
Da, bărbații au această ,,putere,,. Comportamentul bărbaților este factorul principal care definește o relație de excepție de una eșuată.

Dacă vrei să ai o relație de excepție, în care persoana cu care te-ai decis să-ți împarți viața să fie fericită, iată ce lucruri nu ar trebui să-i spui niciodată.

1. ,,Ce mai vrei acum?,,
Acest lucru transmite nerăbdare și furie cu privire la ceea ce ea vrea să-ți comunice. Iar atunci când persoana de lângă tine vrea să-ți spună ceva, trebuie să o privești ca pe o oportunitate de a te conecta emoțional cu ea.
În loc de a părea grăbit și neinteresat, poți fi atent la nevoile partenerei tale și să-i spui că ești pregătit să o asculți și să o sfătuiești indiferent de situație.

2. ,, Înainte arătai mai bine,,
Wow, așa ceva pur și simplu nu se spune. Înainte de a vorbi despre corpul ei, gândește-te că deja este asaltată de o mulțime de reclame și afișe în care sunt prezentate femei cu corpuri perfecte (#Photoshop).
Studii recente au demonstrat că și femeile care arată bine, tind să aibă o imagine proastă de sine.
Așa că în loc să atragi atenția asupra defectelor ei, găsește ceva care îți place și admiri la ea. Poți să-i faci un compliment despre felul cum se îmbracă sau cât de bine îi stă cu noua rochie.
P.S Bărbații care fac complimente mai des, au o viață sexuală mai activă decât cei care nu fac acest lucru. Vorba dulce, mult aduce…

3. ,,Bine, fă cum vrei tu,,
Acest lucru transformă discuția într-un joc de putere, astfel sugerezi că intenția ei este de a câștiga indiferent de situație. De fapt ea are nevoie doar de sfatul tău, de părerea ta.
Așa că în loc să faci din asta un joc al orgoliilor, poți să asculți ce are de spus și împreună să găsiți cele mai bune soluții. Comunicarea este cheia unei relații fericite și de lungă durată.

4. ,,De ce simți mereu nevoia de atenție?,,
În primul rând, acest lucru poate fi perceput ca o insultă. Cu toții simțim nevoia de atenție, iar într-o relație serioasă trebuie să fii atent la nevoile celui de lângă tine.

Uneori ne simțim mai bine când știm că persoana de lângă noi este atentă la nevoile noastre și este mereu dispusă să ne ajute.

Foto:shutterstock.com

erika
erika.chivu@ringier.ro