Care sunt lucrurile pe care le observă prima dată bărbaţii la o femeie

Te-ai întrebat vreodată care este primul lucru pe care îl observă bărbaţii la noi? Ei bine, dacă noi suntem destul de complicate, ei pot fi „citiţi“ foarte uşor.

Un zâmbet fabulos, o privire seducătoare, prima impresie este întotdeauna importantă atât în cazul femeilor, cât şi în cazul bărbaţilor. Sigur, atracţia fizică nu garantează succesul unei relaţii, mai sunt necesare şi alte „ingrediente“ pentru ca aceasta să funcţioneze. Însă nu trebuie să ignorăm nici micile detalii care fac diferenţa în primă instanţă, pentru că oricât de inteligentă, haioasă şi charismatică ar fi o femeie, bărbaţii observă cu totul altceva la început.

Aşadar, să decodăm gândurilor lor: iată care sunt lucrurile pe care bărbaţii le remarcă prima dată la femei:

  • Un zâmbet frumos va fi întotdeauna remarcat instantaneu. Nu este deloc surprinzător că o femeie veselă, plină de energie, cu un zâmbet molipsitor, va atrage de fiecare dată atenţia celor din jur. Nu uita, zâmbeşte cât mai des pentru că cineva se va îndrăgosti de zâmbetul tău.
  • Un alt aspect pe care bărbaţii îl remarcă în primele momente este privirea. Cu siguranţă ai tot auzit expresia „ochii sunt oglinda sufletului“. Nu ştim exact cât de adevărată este, însă, fără îndoială, privirea poate transmite un mesaj cât se poate de clar. În concluzie, data viitoare ai grijă ce-i comunici prin intermediul ochilor!
  • Deşi pare greu de crezut, tipii chiar observă femeile cu un păr frumos, îngrijit, ce radiază de strălucire. Aşa că stai liniştită, orele acelea petrecute la salon nu au fost în zadar. Sigur, nu va sesiza că ţi-ai vopsit părul cu două tonuri mai deschise şi alte detalii „dificile“, dar cu certitudine va remarca aspectul său în ansamblu.
  • Greutatea este un alt lucru care le atrage atenţia bărbaţilor. Ştim că sună superficial, dar şi noi analizăm cum arată ei, nu-i aşa? Până la urmă, el nu încearcă să te încadreze într-un anumit tipar, ci vrea să te studieze. Bineînţeles, dacă începe apoi să facă aluzii şi comentarii de genul „ar mai trebui să dai jos nişte kilograme“ sau „eşti mult prea slabă“, e destul de clar ce contează pentru el şi nu mai trebuie să-ţi pierzi timpul cu un astfel de bărbat.
  • Poate că vă imaginaţi că bărbaţii pun sânii pe primul loc, dar nu sunt chiar atât de superficiali precum îi credem noi, iar privirea lor nu fuge imediat la decolteu. În ceea ce priveşte mărimea, mitul acela conform căruia ei preferă un bust generos rămâne doar… un mit. Nu există şi nu va exista vreodată o preferinţă standard în rândul bărbaţilor în această privinţă.
  • Picioarele sunt următorul aspect pe lista lor de analiză. Bineînţeles, şi aici apare un clişeu: ei preferă femeile cu picioare lungi. Total fals! Nu suntem toate la fel de înalte ca Gisele Bündchen, la fel cum nu toţi bărbaţii au înălţimea lui David Gandy.
  • De asemenea, bărbaţii apreciază naturaleţea unei femei. Deci nu, nu vor buze injectate cu Botox, nu vor gene şi unghii false sau extensii. De ce? Răspunsul este destul de simplu: toate acestea li se par mult prea complicate şi inutile. În plus, nu vor să fie înşelaţi de o imagine falsă, care nu reflectă nici pe departe realitatea.

Foto: Hepta, Guliver / Splash News

Adriana Matei
contact@misshypewit.com