Bărbaţii şi lucrurile la care ei ţin

Există câteva lucruri la care bărbaţii nu vor renunţa, cu una cu două. Iar asta nu e un lucru atât de rău. Fetelor, faceţi un efort şi încercaţi să-i înţelegeţi. Şi să-i iubiţi aşa cum sunt.

Aşadar, bărbaţii vor iubi mereu…

… animalele lor de companie

„Când câinele meu, Piano, vrea să iasă afară, vine la mine şi îşi aşază capul pe genunchii mei. Însă Carmen, fata cu care mă întâlnesc de ceva vreme, spune că acest gest – mai ales când Piano vine dimineaţa la marginea patului şi, da, uneori mai lasă şi bale pe aşternut – e complet dezgustător. Hmm… să fi fost acesta motivul pentru care m-am despărţit de ea? Ar trebui să fie mai atentă când spune lucruri de genul acesta. Pentru că, da, aici voi fi susţinut de către toţi bărbaţii: dacă mă iubeşti pe mine, trebuie să-mi iubeşti şi animalul de companie. Chiar dacă este un câine mare şi bălos, căruia îi place să se arunce dimineaţa peste noi în pat. Asta nu e negociabil“, spune Daniel.

… lucrurile lor personale (ca maşina, motocicleta sau jocurile video)

„Dacă ies la o întâlnire cu o fată, asta e: trebuie să înţeleagă că eu îmi iubesc maşina. Aşa că n-are decât să-şi dea ochii peste cap dacă vede că îmi duc maşina de trei ori pe săptămâna la spălătorie, că scutur covoraşele în fiecare seară şi şterg cu şerveţele umede volanul“, explică Alex. Nu e un lucru neobişnuit: bărbaţii adoră lucrurile lor personale, cele care îi fac să se simtă bine, cele care sunt hobby-urile lor favorite. Aşa cum fetelor nu le-ar plăcea ca cineva să le deranjeze colecţia de pantofi, aşa nici băieţilor nu le place să le ignori pasiunile. Aşadar, dacă vrea să-şi spele maşina de două ori pe zi, să-şi petreceacă o după.amiază întreagă meşterind la motocicletă sau să se joace până la 4 dimineaţa jocuri în reţea cu prietenii lui, nu te opune!

… timpul lor liber

Bărbaţilor nu le place să-şi organizeze fiecare secundă a timpului lor liber. „Serios, urăsc acele sâmbete când prietena mea mă tot întreabă: «Cum, noi n-avem nici un program astăzi? Şi ce-o să facem?». Poate am chef să stau degeaba toată ziua şi să răsfoiesc pe şezlong o revistă auto. Sau poate că o să vreau să plecăm într-o scurtă escapadă la munte, la ora 8 seara, cine ştie?! Însă nu-mi place să-mi organizeze altcineva timpul meu liber“, argumentează Adrian.

… libertatea

„Dacă e vreun lucru pe care n-o să-l negociez vreodată cu o prietenă, acela va fi libertatea mea. Nu cred că trebuie să-i dau explicaţii cuiva de ce am ales o haină sau nu alta. Sau de ce în seara aceasta vreau să merg cu băieţii la o bere şi nu cu ea la un film romantic. Evident, vor exista şi compromisuri, şi da, vreau să-mi petrec timpul cu persoana iubită, să facem ce-şi doreşte, să mergem la shopping, la filme romantice sau la plimbare în parc. Însă din când în când am nevoie de libertatea mea. Şi nu suport să mă bată cineva la cap cu întrebări inutile“, punctează Ionuţ.

… să fie ei înşişi

„Fetele au mereu porniri de Maica Tereza. Şi, deşi se îndrăgostesc de câte un tip aşa cum e el şi cum îl cunosc de prima dată, în scurt timp îşi propun să îl schimbe. Să îi modifice garderoba, stilul de viaţă, să îl facă să se uite la alte filme, să citească alte cărţi. Nu zic că nu este bine câteodată să încerci şi lucruri noi, însă, dacă ne-au plăcut aşa din prima, de ce îşi doresc mereu să ne schimbe? “, se întreabă Cristian. Prin urmare, girls, relaxaţi-vă puţin! Şi acordaţi-vă timp să îl iubiţi pe cel de lângă voi aşa cum este el: cu toane, mofturi şi… obiecte personale la care ţine enorm.

Foto: Northfoto

 

Adriana Matei
contact@misshypewit.com