8 tipi cu care nu ar trebui să ne dăm vreodată întâlnire

Şi nu vorbim doar de bad guys…

  1. Tipul „Copie-nereuşită“. Îl recunoşti cu uşurinţă, se ţine întotdeauna scai de băieţii populari, încercând să aibă şi el o atitudine cool. Din păcate însă, nu reuşeşte decât să fie un bufon pe seama căruia toată lumea face glume.
  2. Tipul „Veşnic antisocial“. Lui nu-i plac oamenii şi nimic nu-l impresionează. În plus, ca orice suflet profund, neînţeles, preferă să trăiască izolat, taciturn, în propriul său univers, departe de cei profani.
  3. Tipul „Băiatul mamei“. Este imposibil să rezişti lângă un astfel de speciemen. Pur şi simplu nu se descurcă fără mama lui. Pentru el, tu nu vei fi niciodată la fel de bună ca ea. Şi nici nu trebuie să te complici cu o persoană atât de imatură.
  4. Tipul „Don Juan, cu ochii în toate direcţiile“. El e un mare iubăreţ şi încearcă de fiecare dată să bifeze o nouă cucerire. Este într-o permanentă alertă, cu privirea în stânga şi-n dreapta, în căutarea „victimei“ perfecte. Nici măcar un harem întreg nu l-ar mulţumi.
  5. Tipul „Sunt prea sexy pentru oricine“. Îl reperezi rapid, pentru că îi place să iasă în evidenţă. Petrece mult timp la sala de forţă şi este un narcisist convins. Merge lent, legănat, pentru a fi sigur că ceilalţi au timp să îl admire. Ceea ce încă nu ştie este că nimeni nu va aprecia vreodată un tip atât de absorbit de propria persoană.
  6. Tipul „Tocilar fără cauză“. E destul de greu cu tocilarii, pentru că se împart în mai multe categorii. Unii sunt de-a dreptul adorabili, însă alţii sunt foarte enervanţi, mai ales când au aerul acela de atotştiutori care au tot timpul dreptate.
  7. Tipul „Scuze şi contraargumente“. Acest individ are un singur scop în viaţă: să găsească scuze şi să te contrazică în orice situaţie. Este incapabil să înţeleagă că oamenii pot avea păreri diferite şi vrea întotdeauna să fie cel care are ultimul cuvânt.
  8. Tipul „Drama King“. Te-ai gândi că fetele sunt cele care fac o dramă din orice, dar acest individ schimbă regula. Este mult prea sensibil, agitat în permanenţă, incapabil să facă facă faţă situaţiilor-limită. Chiar ai nevoie de un al doilea „tu“?

Foto: Condé Nast Digital Archive

Adriana Matei
contact@misshypewit.com