7 semne că e îndrăgostit de tine

Te place, nu te place… veşnica dilemă a oricărei femei îndrăgostite. Partea bună a lucrurilor este că există câteva semne care îţi indică sentimentele lui faţă de tine. Fii atentă la ele şi vei reuşi să îi decodezi gândurile în scurt timp.

  • Te tratează cu respect. Când un bărbat are intenţii serioase şi este îndrăgostit de tine, începe să ţină cont de dorinţele tale, te ascultă, este atent la detalii, la preferinţele tale şi ar face orice pentru a te vedea mulţumită.
  • Se gândeşte mereu la tine. Te trezeşti cu un sms drăguţ de la el în mijlocul zilei? Te surprinde cu ultima carte a autorului tău preferat doar pentru că ştia că ţi-o doreşti? Ei bine, este destul de clar că este îndrăgostit de tine şi că vrea să îţi arate asta de fiecare dată.
  • Face compromisuri. Nu e el tocmai cel mai romantic bărbat din lume, dar dragostea i-a cam topit inima şi acceptă inclusiv să se uite la acele filme exagerat de siropoase care îţi plac ţie. Da, poate că ar prefera să iasă cu amicii şi să vadă un meci, dar tu eşti mult mai importantă acum şi nu-l va deranja să vă petreceţi seara lenevind pe canapea, vizionând, pentru a zecea oară, The Notebook.
  • Este foarte drăgăstos în public. Te ţine de mână, te îmbrăţişează, vrea ca toată lumea să ştie că tu eşti numai a lui. Deşi bărbaţii nu sunt adepţii unor gesturi romantice, mai ales dacă sunt şi alţii prin preajmă, faptul că încearcă să fie afectuos chiar şi în public este o dovadă în plus că ţine la tine.
  • Îi place să aibă grijă de tine şi să te răsfeţe. Poate că gesturile lui hiperprotective te fac să îţi dai ochii peste cap, dar trebuie să recunoşti că e chiar drăguţ că îşi face griji pentru tine în fiecare moment.
  • „Eu“ a devenit „noi“. Chiar şi modul în care se exprimă trădează sentimentele sale faţă de tine. Când începe să vorbească mai mult despre „voi“ decât despre „el“, când face cât mai multe planuri pentru amândoi, înseamnă că deja are gânduri de viitor cu tine şi este pregătit să se implice în această relaţie.
  • Te prezintă persoanelor importante din viaţa lui. Îţi face cunoştinţă cu prietenii lui, cu familia sa, pentru că este mândru de tine şi vrea ca şi ei, la rândul lor, să afle ce femeie minunată are alături.

Foto: outnow.ch

Adriana Matei
contact@misshypewit.com