5 trucuri ca să arăţi fabulos dezbrăcată

Zi de zi în faţa oglinzii ne batem capul să ne alegem cele mai stylish outfituri pentru care să primim zeci şi zeci de complimente. Dar, haideţi să recunoaştem, felul în care arătăm fără niciun fel de haine pe noi ne preocupă la fel de tare!

Am adunat 5 trucuri testate care te vor face să te simţi mai bine în pielea ta şi care sigur îţi vor da un pic mai multă încredere în corpul tău. Pune-le în practică şi… îndrăzneşte să îţi arăţi latura senzuală mai ales în prejma iubitului tău. Promitem că va fi încântat.

  • Un abdomen plat? Sigur că se obţine cu multe ore la sală şi o alimentaţie corectă. Însă poţi încerca şi această soluţie de ultim moment: strecoară câteva linguri de sare amară în baia ta relaxantă – sarea amară conţine cantităţi mari de magneziu care stimulează sistemul limfatic şi te ajută să elimini mai uşor excesul de apă din ţesuturi.
  • O piele fină cu îngrijire se menţine. Exfoliază pielea cu atenţie şi vei observa cum produsele de hidratare vor pătrunde mai rapid şi mai eficient în piele, minimizând porii şi lăsându-ţi pielea strălucitoare. Un truc în plus? Apelează la o cremă autobronzantă care îţi va face corpul să arate mai suplu, mai ferm şi mai bine definit. Îţi spunem toate secretele bronzului obţinut acasă chiar aici. 

  • Îngrijire din cap până în picioare: călcâiele tale trebuie să fie moi ca de bebeluş! Pentru asta exfoliază pielea călcâielor şi hidrateaz-o cu un balsam special, ultrahidratant. Şi nu uita nici de unghii! O pedichiura proaspătă într-o culoare care îţi place te va face să te simţi cu atât mai îngrijită – ghiceşti câte minute trebuie să laşi lacul de unghii să se usuce? 
  • Nu putem vorbi despre un ritual ca la carte fără să vorbim despre epilare. Orice metodă ai grijă să nu bifezi vreuna dintre aceste 9 greşeli pe care le faci atunci când te epilezi.
  • Pune-te într-o lumină bună. Scapă de neoane sau lămpi cu o lumină extrem de rece şi investeşte în zeci de lumânări parfumate discret: vor conferi o lumină difuză şi în plus vor crea o ambianţă romantică.

Foto: Hepta

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro