5 moduri în care locuința ta îți distruge viața sexuală

Viața ta sexuală pare că nu mai este ce a fost și nu reușești să îțelegi care ar fi motivul pentru această lipsă de dorință din partea partenerului tău.

Ei bine, deși ar putea să ți se pară bizar, de vină poate fi chiar… locuința ta. Da, ai citit bine! Anumite lucruri care se întâmplă pe teritoriul casei tale ar putea să te împiedice să te bucuri în continuare de partide fierbinți de sex.

Dacă ești curioasă să afli cum îți poate afecta locuința ta viața sexuală, citește rândurile de mai jos.

Prea multe gadget-uri în dormitor
Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am auzit vreodată legate de viața sexuală și gadgeturi este că acestea din urmă nu au ce căuta în dormitor. Încearcă să renunți la televizor, tabletă, telefonul inteligent și orice alt gadget care ți-ar putea acapara atenția. Păstrează doar un ceas cu alarmă și setează profilul de silențios pentru telefonul tău, pentru ca să te poți concentra în totalitate pe partenerul tău.

Lumina prea puternică
În cazul partidelor de sex, o lumină prea puternică, asemeni celei de scenă sau din sălile de operație, este capabilă să vă strice cheful de acțiune, ție sau partenerului tău. Pentru a vă induce în starea romantică, suavă, poate că este mai bine să acoperi lampa de pe noptieră cu o eșarfă, pentru a crea o lumină difuză care va oferi impresia de budoar. De asemenea, sfatul nostru este să ai mereu la îndemână lumânări pe care să le aprinzi pentru o atmosferă intimă. Nu vei da greș!

Un dormitor care nu este… sexy
Te-ai întrebat vreodată de ce o partidă de sex în camera unui hotel este atât de incitantă? Ei bine, unul dintre motive este că acestea sunt perfect aranjate, cearșafurile arată impecabil, iar pernele decorative plusează la capitolul atmosferă. Aranjează-ți și propriul dormitor după exemplul camerelor de hotel, investește în cearșafuri delicate, de mătase, cumpără câteva perne decorative și încearcă să păstrezi patul aranjat pe durata zilei.

Dezordinea
Un dormitor care arată de parcă a fost devastat de o tornadă nu poate fi nicidecum un factor care invită la dorință sexuală, pentru că nu te va lăsa să te relaxezi, nici pe tine și nici pe partenerul tău. Dacă spațiul dedicat somnului, relaxării și partidelor de sex este încărcat cu piese vestimentare aruncate peste tot, facturi care necesită să fie sortate și plătite, jucăriile copiilor și alte lucruri care nu ar trebui să se afle acolo, creierul tău nu se va putea concentra cu totul pe partener și pe satisfacția proprie și a acestuia. Atenția acestora va fi distribuită și lucrurilor care sunt împrăștiate în dormitor și acesta nu poate fi un lucru pozitiv, sub nicio formă!

Păstrezi pozele celor dragi în dormitor
Cu siguranță, ar fi ciudat ca părinții sau alți membri din familia ta sau a partenerului tău să fie martorii partidelor voastre de sex. Dar, acest lucru se întâmplă într-un anumit mod atunci când păstrezi pe noptieră poze înrămate cu aceștia. Conform experților feng shui, indicat ar fi să păstrezi doar fotografii cu tine și partenerul tău în dormitor, dacă vă doriți ca viața voastră sexuală să fie una cât mai satisfăcătoare. Alege-ți fotografii din momente frumoase, o vacanță reușită, o seară în care ați dansat până în zori, orice moment în care v-ați simțit extrem de apropiați și fericiți.

Foto: outnow.ch

Natalia Muntean
natalia.muntean@ringier.ro